Fethullahçıların mutfağından çıktı

1535 izlenme 20 Şubat 2021
Reklamlar
AKP'li Özlem Zengin, Fethullahçıların mutfağından çıktı...

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in, Meclis'te Uşak’taki çıplak arama iddialarını reddederken kullandığı, “Onurlu kadın, ahlaklı kadın bir sene beklemez. Bu, kurgusal bir harekettir” sözleri tepkilere neden olmuştu.

AKP’li Özlem Zengin’in sözleri tartışılmaya devam edilirken, Zengin’in 2013 yılında, FETÖ’nün kapatılan yayın organı STV’deki görüntüleri ortaya çıktı.

O dönem AKP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı olan Özlem Zengin, 5 Nisan 2013 yılında STV’deki “Oktay Usta ile Yeşil Elma” programına katılmış ve yemek yapmıştı.

AKP’li Zengin’in, kapatılan FETÖ kanalı STV’deki programa katıldığı da sosyal medyada AKP’li ilçe başkanlıkları tarafından paylaşılmıştı.

FETÖ firarisi olan ve “Oktay Usta” olarak tanınan Oktay Aymelek’in, son olarak Belçika’da olduğu geçen Ağustos ayında Sabah gazetesi tarafından gündeme getirilmişti.

İşte Özlem Zengin’in katıldığı, STV’deki “Oktay Usta ile Yeşil Elma” programının karesi ve konuyla ilgili paylaşımlar:



Kaynak: Odatv

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan heykeline ödenen para dudak uçuklattı! Fatma Kaplan Hürriyet ifşa edince Meclis karıştı! Rusya'dan Türkiye'ye Montrö Uyarısı Hazırlanın! Yüzde 30 ile 40 Oranında Zam Geliyor AKP’li Metin Külünk’ten ek vergi talebi