Ana Sayfa
24 Kasım 2021 ( 315 izlenme )
Reklamlar

FETÖ'cü denilen Arap Saray'da törenle karşılandı

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) fiili lideri Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Ankara'da törenle karşılandı. İktidar medyası 15 Temmuz'un arkasında BAE'nin olduğunu iddia etmişti.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) fiili lideri Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya geldi.

Zayed Saray'da resmi törenle karşılandı. 

SEDAT PEKER’İN ANKARA MESAJI

Daha önce Birleşik Arap Emirlikleri'yle yapılan görüşmeler sonrası yapılan açıklamalarda her ne kadar ”İki ülke ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı” açıklaması yapılsa da Türkiye’nin uzun bir süre gündeminden düşmeyen ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde kaldığı bilinen Sedat Peker konusunun gündeme gelip gelmediği merak konusuydu.

Sedat Peker ise geçtiğimiz günlerde Jet ski üzerinde konuştuğu bir video yüklemiş, videoda , “Bazı dostlarım beni arayıp bugün ya da yarın seni tamamen bitirmeye yönelik operasyonlar yapacaklar dedi. Kendisine gülüp teşekkür ettim. Bitti denilen hikaye her zaman yeniden başlar. Anladın mı Azem Kardeş?” ifadelerini kullanmıştı.

Peker’in bu videosunun ardından Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed el Nahyan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için Türkiye’ye gelmesi,  Sedat Peker’in BAE’den ayrılacak mı sorusunu akıllara getirdi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Koronavirüsün en çok ve en az bulaştığı kan grupları belli oldu Sadece motor içerisinde yanmayacak, cebinizi de yakacak. Benzin ve motorine dev zam geliyor Emine Erdoğan'ın Togg'unda kafa karıştıran detay. Plakanın 4 kazaya karıştığı ortaya çıktı Sokak röportajında işin içine Erdoğan girerse! 20 saniyede inanılmaz dönüş