Ana Sayfa
25 Temmuz 2020 ( 631 izlenme )
Reklamlar

Genç radyocu Elçin Özsoy hayatını kaybetti

Rock FM'de yaptığı yayınlarla tanınan ve son olarak Açık Radyo'da program yapan genç radyocu Elçin Özsoy, hayatını kaybetti.
 
Bir dönem Rock FM'de yaptığı programlarla tanınan Elçin Özsoy, son olarak Açık Radyo'da görev yaptı. Özsoy'un vefatı üzerine Açık Radyo'nun resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Dostumuz, programcımız Elçin Özsoy'un vefat haberini aldık. Çok üzgünüz. Sevenlerine ve ailesine başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

radyo1.jpg

Elçin Özsoy'un sosyal medya hesabındaki son paylaşımı da ortaya çıktı. Özsoy, Instagram hesabının hikayeler kısmından 2016 yılında çekilen bir fotoğrafını paylaştı.
 
ELÇİN ÖZSOY KİMDİR?

Eskişehir'de doğan Elçin Özsoy, 2010 yılından bu yana radyo programcılığı ve Dj'lik yapıyordu. Bir dönem Rock FM'de çalışan Özsoy, Cover Station/Mixed Folder adında programlarla 4 yıl görev yaptı. Daha sonra burada ayrılan Özsoy, Mixed Folder ile Açık Radyo'de program yapıyordu. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a İdlib tepkisi Kuyruğu gören AKP'li böyle çark etti 'Dolar Rekor Kırıyor, Onlar Zenginliğine Zenginlik Katıyor' PTT ucuz ayçiçek yağı satacak