Gökhan Özoğuz, Erdoğan'ın sözlerine böyle yanıt verdi

667 izlenme 15 Kasım 2021
Reklamlar
Şarkıcı Gökhan Özoğuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Biz ekonominin kitabını yazdık" sözlerine, DEVA Partisi'nin videosunu "Korkunç bir manzara" yorumuyla paylaşarak yanıt verdi.

Bir dönem O Ses Türkiye yarışmasında jüri olarak görev yapan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz ekonominin kitabını yazdık" sözlerine yanıt verdi. DEVA Partisi'nin videosunu paylaşan Özoğuz'un paylaşımı binlerce beğeni aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, "Biz ekonominin kitabını yazdık" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine DEVA Partisi de dolar kurundaki sıçramayı anlatan bir video hazırladı. DEVA lideri Ali Babacan'ın izlettiği videoda, Erdoğan'ın dolar kuru yukarı gitmeye devam ettikçe yaptığı açıklamalar yer aldı.

GÖKHAN ÖZOĞUZ'DAN DOLAR YANITI GELDİ

Videoda Erdoğan, 6 Mart 2015 tarihinde dolar 2,60 lirayken yaptığı açıklamada, "Dolara yatırım yapanlar yaya kalabilirler" derken, 30 Mart 2018'de dolar kuru 3.96 lirayken ise "Kur aşağı kur yukarı .Türkiye'nin ekonomisi ortadadır" sözlerine yer verildi.

Bu şekilde kur ve tarihler verilerek Erdoğan'ın açıklamalarının yer aldığı #Dolar10Lira hashtag'ı ile videoyu paylaşan Özoğuz, "Korkunç bir manzara" yorumunda bulundu.

İŞTE O PAYLAŞIM:

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Seçil Erzan'ın yasak aşkı olduğu iddia edilen AKP'li partisinden istifa etti Deprem Profesörü Şener Üşümezsoy bas bas bağırmaya başladı. Israrla Marmara'daki depremin nerede olacağını açıkladı 100 yıldır adak adanan türbe boş çıktı! Naci Görür büyük deprem beklediği yeri açıkladı