Habertürk’ten MHP’ye sert cevap

2138 izlenme 05 Mayıs 2021
Reklamlar
Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in Twitter hesabından yaptığı paylaşımla sunucu Ebru Baki'yi hedef almasına canlı yayında tepki gösterdi. Aydemir, “Bunu misliyle iade ediyorum.” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in, Habertürk sunucusu Ebru Baki'yi hedef almasına Habertürk’ten cevap geldi.

Habertürk Ankara Temsilcisi Aydemir, canlı yayında yaptığı açıklamada Yönter’in açıklamalarını aynen iade ettiğini dile getirdi.

Aydemir, “Son zamanlarda bir alışkanlık başladı böyle gazetecilere, hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda ayar veren, hedef gösteren açıklamalar. Bu ifadeleri, aynen ölçüsüyle ne bir eksik ne bir fazla, Ulvi Bey’e iade ediyorum. Gazetecileri hedef gösteren böyle açıklamaları kabul etmiyorum. Benzer şeyler geçmişte benim de başıma geldi. Bana sahip çıkan kimse olmadı. Bizim sahibimiz belli zaten, yüce Allah. Senin sahip çıkılmaya ihtiyacın yok ama şunu söylemek istiyorum. Bunu misliyle iade ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ebru Baki de "Evet sahip çıkılmaya hiç ihtiyacım yok, onun dışında verilecek bir cevap yok. Sana çok teşekkür ederim ama açmak istediğim bi konu değil. Çünkü bu üslupla mücadele etmek çok zor" sözleriyle karşılık verdi.

Aydemir ise sözlerine şöyle devam etti:

‘Ben Diyarbakır’da doğdum. Dünyanın dört bir tarafını gezdim. Döndüm dolaştım ülkemde işimi yapıyorum. Bu toprakların her karışına aşık bir adamım. Delikanlılıksa işte bak ekrandan söylüyoruz. Gidip öyle tweet atıp, hesabımdan çıkmıyorum. Ulvi bey kendisi yaptı bunu biliyorum, çıkıp özür dilemeli. Eğer MHP genel başkanı da kurumsal kimliği de bunun arkasındaysa, onlar da özür dilemeli.’

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İBB'de o ihalelerin tamamı iptal edildi Emeklilerin beklediği "intibak" yasası teklifi AKP tarafından reddedildi Meral Akşener'e Sivas'ta sözlü saldırı Camilerden anons yapıldı: Namaz kılınmayacak