Hadsiz Afgan'dan yeni video

2760 izlenme 09 Ağustos 2021
Reklamlar
Sunatullah Saadat isimli Afgan gazetecinin Türk kadınlarına ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a ağır hakaretler ettiği videoya tepkiler artınca hadsiz Afgan yeni bir açıklama yaptı.

Kendini gazeteci olarak tanıtarak sosyal medya ve Youtube'da videolar çeken Sunatullah Saadat isimli bir Afganın, Türk kadınlarına ve son dönemde mültecilerle ilgili çıkışlarıyla gündeme oturan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a ağır hakaretler ettiği video büyük tepki çekti.

Paylaştığı videoda Türklere yönelik "Göğüslerini göstererek para kazanan sizin gençleriniz değil mi? Google'a yaz, ne çıkıyor? Çıplak kadınlar çıkıyor. Sizin ülkenizi kültürle bozmuşlar" ifadelerini kullanan ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a da ağır hakaretlerde bulunan Saadat, sosyal medya üzerinden ağır eleştirilerin hedefi oldu.

Afgan gazeteci yayınladığı yeni videoda Türkiye'de 1 yıl yaşadığını belirterek, Türk halkından özür diledi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Muharrem İnce'nin 24 yıldır peşinde olduğu görüntüler ortaya çıktı! Ali Kırca'dan isteyip de alamadığı program kaydı Bir zamanlar Erdoğan’ın en yakını olan isim çay dağıtma olayına böyle tepki gösterdi Emre Olur'un 'Sedat Peker' için söyledikleri ortaya çıktı Araba sevdası tasarrufu yendi