Ana Sayfa
08 Nisan 2020 ( 2534 izlenme )
Reklamlar

Hayatını kaybeden oğlunun acı haberi verilemedi

Bir oğlunu koronavirüs sebebi ile kaybettikten sonra aynı hastalığa yakalanan 83 yaşındaki kadın, iyileşerek taburcu edildi. Alkışlarla evine dönen yaşlı kadına, diğer oğlunun da koronavirüsten hayatını kaybettiği gerçeği ise henüz söylenemedi.

İstanbul'da oğlu Kemal Polat'ı (61) koronavirüsten kaybettikten sonra aynı hastalığa yakalanan ve 20 günlük tedaviyle virüsü yenen Ayşe Polat (83), alkışlarla hastaneden taburcu edildi. Ancak yaşlı kadının diğer oğlu İbrahim Polat'ın (57) bu sürede koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Bir evladının acısına katlanmaya çalışan kadına acı haber verilemedi. Yaşlı kadın hala yoğun bakımda olduğunu bildiği diğer oğlu için dua ediyor.

OĞLUNUN C ENAZESİNDE RAHATSIZLANDI

Ayşe Polat'ın İstanbul'da birlikte yaşadığı oğlu Kemal Polat, koronavirüs nedeniyle geçen ay yaşamını yitirdi. Polat, oğlunun cenazesi ile birlikte Antalya'nın Akseki ilçesine geldi. Kemal Polat burada toprağa verilirken, Ayşe Polat yüksek ateş ve solunum sıkıntısı yaşamaya başladı. 

Yakınları tarafından Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülen kadına yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Hipertansiyon hastası olan Ayşe Polat, yoğun bakımda tedaviye alındı. Eşini de 17 yıl önce zatürreden kaybeden Polat, 20 günlük tedavinin ardından hastalığı yenerek sağlığına kavuştu ve hastaneden alkışlar arasında dün taburcu edildi.

KÜÇÜK OĞLUNUN Ö&LDÜĞÜNÜ SÖYLEYEMEDİLER

Polat, karantina süresini Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşayan kızı Emiş Güven'in evinde geçirecek. Evin demir parmaklıklarla çevrili balkonuna çıkarak zaman geçiren Ayşe Polat'ın diğer oğlu İbrahim Polat'ın da İstanbul'daki bir özel hastanede geçen ay koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Küçük oğlunun hayatını kaybettiğindenn habersiz olan Ayşe Polat, oğlu Kemal Polat'ın hayatını kaybettiğini ise gözyaşlarıyla anlattı. Oğlunun çok sigara içtiğini bu nedenle akciğerlerinin büyük oranda zarar gördüğünü söyleyen gözü yaşlı anne, "Oğlum sigaradan hayatını kaybetti, çok sigara içiyordu, kalbinde de pil takılıydı. Virüs bahane oldu. Sigara içenlerde virüs daha etkili oluyor. Bir diğer oğlum İbrahim Polat ise günlerdir yoğun bakımda yatıyor durumundan haberim yok." dedi.

''AÇ KALIN AMA DIŞARI ÇIKMAYIN''

İştahsızlık ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye gittiğini ve koronavirüs teşhisi konulduğunu ifade eden Ayşe Polat, "Çok şükür iyileştim. İbrahim Polat oğlum da hastanede yatıyor ondan hiç haberim yok. Gençler canlarının kıymetini bilirse dışarı çıkmasınlar. Aç durun evinizde yatın ama dışarı çıkmayın." ifadelerini kullandı..

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan seçilirse Taşkesenlioğlu bakın hangi göreve atanacak. Sedat Peker'in yolsuzluk iddialarıyla gündeme gelmişti Yaşar Okuyan’dan Süleyman Soylu’ya: İstifa öyle olmaz böyle olur Canlı yayında açıklandı: İşte muhalefetin cumhurbaşkanı adayı 89 kişiye mezar olan Galeria Sitesi'nin sahipleri "Aynı yere bina yapılsın" dedi; uzmanlardan "zemin" uyarısı geldi