Ana Sayfa
17 Haziran 2021 ( 3656 izlenme )
Reklamlar

HDP'ye silahlı saldırı hakkında Sedat Peker'den bomba iddia...

HDP İzmir il binasına, O.G. isimli eski sağlık çalışanı şahıs silahla saldırdı. Parti çalışanı Deniz Poyraz hayatını kaybetti. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker saldırı hakkında, "İzmir HDP il başkanlığına yapılan provokasyon amaçlı saldırının çok daha büyüklerini ne yazık ki önümüzdeki zamanlarda yaşayacağız" iddiasında bulundu.

Konak İlçesi, Alsancak Mahallesi, Şair Eşref Bulvarı'ndaki 32 işyerinin bulunduğu iş merkezinin ikinci katında yer alan Halkların Demokratik Partisi İzmir İl Başkanlığı'na saat 11.05'te silahlı saldırı yapıldı. Henüz açık adı verilmeyen zanlı O.G. tabanca ile ateş ederek parti görevlisi Deniz Poyraz'ı katletti.

Organize suç örgütülü lideri Sedat Peker saldırıya ilişkin Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Peker, "İzmir HDP il başkanlığına yapılan provokasyon amaçlı saldırının çok daha büyüklerini ne yazık ki önümüzdeki zamanlarda yaşayacağız" iddiasında bulundu.

Peker şu paylaşımları yaptı:

1Kıymetli dostlarım, İzmir HDP il başkanlığına yapılan provokasyon amaçlı saldırının çok daha büyüklerini ne yazık ki önümüzdeki zamanlarda yaşayacağız. Eğer benim tecrübeme ve samimiyetime inanıyorsanız hiçbir şartla sokağa çıkmayın.

2Çok büyük bir oyun kurgulanıyor. Eğer siz sokağa çıkarsanız derin mehmet ve adamları terör örgütlerinin içindeki elemanlarını olaya dahil edip ortalığı yangın yerine çevirecekler.
3Sadece cahil olanlar, gafil olanlar ve aptal olanlar düşmanlarının kurduğu oyunun bir parçası olurlar (bu oyunu kuranlara lütfen hizmet etmeyin).

İşte o paylaşımlar:

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet, Ebubekir Sifil ve Ebubekir Sofuoğlu'na sahip çıktı İşte çok ünlü o siyasetçi:BU REZİL EŞCİNSEL KASET, 3 PAUN KAYBETTİRİR! 'HDP'yi Mumla Arayacağız, Arap ve Afgan Partileri Geliyor' Sedat Peker'den bir paylaşım daha: İktidarın içindeki bazı şahısları...