Ana Sayfa
05 Kasım 2021 ( 928 izlenme )
Reklamlar

İçişleri Bakanı Soylu: Kılıçdaroğlu bunun hesabını verecek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Irak ve Suriye'ye asker çıkarma tezkerinin 2 yıl daha uzatılmanasına 'hayır veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenerek, “Kılıçdaroğlu yapılacaktır. Seninle rüşvetlerin, geleceğin rüşvetlerinle birlikte bu hayattan sonra hayata atılmaktayız” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir Güvenlik toplantısı için sabah ve bir dizi programı için sabah İzmir'e geldi. İlk olarak Valilikte İzmir Güvenlik Toplantısı'na taraf Bakan Soylu, daha sonra MHP İzmir İl Başkanlığını ziyaret etti. Önümüzdeki deprem dairelerini Bakan Soylu, örneklem dairelerini örnek alıyor. Soylu, oğul olarak AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

"AK PARTİ KADROLARI BÜYÜK BİR DEVRİM GERÇEKLEŞTİRDİ"

Buradaki gibi İçişleri Bakanı Soylu, AK' Türkiye'ye büyük deprem konutlarının gerçekleştirdiğini, “Türkiye'ye büyük deprem konutlarının, planla ilgili ile ilgili konutların ne noktasından, insanımıza yakışır konutları ziyaretin bir film projesi eski Türkiye'yi ziyaret etti. Bu ülke köylerinin karla kaplanmasıyla 6 aya ulaşılamadığını gördük. Bu ülkelerde bir deprem olduğu zaman vatandaşımız 'Devlet nerede'. Allah'a hamd olsun şu anda AK Parti kadrolarının bir hükümet bu millet artık bu cümleyi dedirttirmedi. Bu kadrolar büyük bir gerçekleştirdi. Hiçbirimizin hayal olmayacak büyük devrimlerin imzasına atıldı. Türkiye'yi düşürmeye kendinizea, kendinenin alınmeye tipia, Türkiye'ye 'Siz yap, siz beceremezsiniz' diyenlere karşı AK kadroları,

"MUHALEFETİ BECEREMİYORSUN İKTİDARI NASIL BECERECEKSİN?"

Bakan Süleyman Soylu, bazı partilerin 2023'te iktidara geleceklerini ve bunun için yalan söyleyecekler. ile karşı karşıya gelecek. CHP'nin bir tek yöneticisi çıksın desin ki 'Bizde 25 puana ulaştık'. 20 yıldır herhangi bir puan 25 göremiyorlar. 20 yıldır muhalefetteler, biz iktidardayız. Muhalefeti beceremiyorsun, iktidarı nasıl becereceksin Kılıçdaroğlu? Kılıçdaroğlu'na bir söz kullanım de kulağına küpe olsun; o belediye başkanlarının var ya, bilesinler sadece sizin kuyunu kazmıyorlar, milletin kuyusunu kazıyorlar. 2023 yılında bu milletten dolayı yapamadıklarından sana ayrı bir fatura kesecek, onu da bir yere koyacağız. Cumhuriyet kanalı en tesisatlarıyla CHP karşı karşıya. Milletimizin her eşyası. Sandık günü gelecek. Biz Twitter'dan anlamayız, biz tweet atarak bu işleri gerçekleştirmeyiz. AK Parti tweet atmaz, atar bile iş yapmaz, konuşursa atmaz” diye konuşuyor.

"TERÖRE EN BÜYÜK CEVAP..."

68 Ekim olaylarından önce 345 Ekim Eğitim Muş'un Varto, Ağrı'nın Patnos ve Hakkari'nin Şemdinli'deki günlük ifade eden Süleyman Soylu, “Orada teşkilattaki arkadaşlarla birlikteydim. Oradaki saldırılara karşı teşkilat arkadaşlarımın bütün düşmanları ve endişeleri hakkında. 'Biz burada davamıza sahip çıkacağız' iddiasında bulunuyoruz. Oradan yaklaşık 10 saat sonra 68 Ekim Olayları başladı. Yaktılar, yıktılar. Türkiye, terörle mücadeleyi sadece PKK ve DEAŞ'a gidiyor. Girişimlerle Türkiye mücadeleyi veriyor. Recep Tayyip Erdoğan kimle mücadele öğrenmek mi? Ona atanlardan çok daha iyi biliyor. Ama onun farkı o darı ve bu zevktir. Bundan 15 gün önce Diyarbakır'daydım. Gecenin saat 4'üne kadar Diyarbakır sokaklarında gezdikle. Kimse bizim önümüze da bir sözdi. 'Burası Kürdistan'dır' diyemedi. Burası Türkiye'dir, Türkiye topraklardır. Bugün huzur içinde Türkiye. Hakkari'de 201620172018 ve 2019'da tıp fakültesi öğrencisi çocuğumuz yoktu. 2020'de 4 2021'de 19 çocuğumuz tıp fakültesi kazandı. Havalimanına ulaşıma yapılacaka, küçük bir kıza giyilmek üzere yapılacak en büyük ziyareta, mühendis ve öğretmenlik yapmaktır” şeklinde ifadeler kullanıldı.

"KILIÇDAROĞLU BUNUN HESABINI VERECEK"

Bakan Soylu, son günlerin görüşmesi olan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Irak ve Suriye'ye asker gönderme tezkeresinin 2 yıl uzatılmasında 'hayır' oyu veren Kılıçdaroğlu'nu eleştiridi. Soylu, şöyle konuştu:

“Kılıçdaroğlu bundan olacak. Milletin emanetinde da sandıkta da kalacak. Ne arzu yani? Afrin'den Türkiye'ye füze mi istiyor? Kılıçdaroğlu ne istiyor? Alimallah, Cumhurbaşkanımız tarafından yetiştirilecek ve kurutulacaktır. Bu ülke bugün özgür ve hürse, şehitlerimizin sayesindedir. Bu bağımsızlığının, hürriyetin kahramanları şehitlerimizdir. Biz onları unutun. Sen kasetle geldin, bu ülkenin toprakları kanla sulandı. Seninle rüşvetlerin, geleceklerinle birlikte bu hayattan sonra hayata atılmaktan yanayız.”

Ziyaretlerde Bakan Soylu'ya AK Parti Genel Başkan ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili Cemal, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Bekleme ve MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'i ziyaret etti. (İHA)

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Büyükada'da 81 atın itlaf edildiği çukurlar ilk kez bu kadar yakından görüntülendi Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yavuz İstanbul için kötü haber Ekrem İmamoğlu’ndan su zammı açıklaması CNN muhabiri Fulya Öztürk Yeşilçam oyuncularına taş çıkarttı