Ana Sayfa
06 Ocak 2020 ( 308 izlenme )
Reklamlar

İlla da tezkere diyorsan Bilal'i yolla askere

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, dün akşam katıldığı canlı yayında Libya'ya asker gönderme işleminin peyderpey başladığını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki göstererek "İlla da tezkere diyorsan Bilal'i yolla askere" dedi.

TBMM Genel Kurulu’nda Libya tezkeresinin kabul edilmesinin ardından Libya’ya asker göndermenin başladığı açıklanırken CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sert bir dille eleştirerek, "İlla da tezkere diyorsan Bilal'i yolla askere!" dedi.

Başarır şunları söyledi: "Çok yakında Suriye karıştığında, oraya girme, taraf olma dediğimiz zaman bizi dinlemeyen Cumhurbaşkanı şimdi Suriye'nin halini görüyor. Benim ülkemde de 5 milyon Suriyeli var. Şimdi de Libya'ya karışıyor. Taraf oluyor beyefendi! Neden tezkere?

 İlla da tezkere diyorsan Bilal'i yolla askere! Bana vatan millet dersi veriyor beyefendi! Şimdi de Libya'yı karıştıracak. Oradan da 1 milyon da Libyalı getirecek. Kendisine seçmen getireceğini düşünüyorum artık bu adamın. Suriyelileri getiriyor, Afganlar geliyor, Libyalılar geliyor... Ülkenin sosyolojik yapısını değiştiriyor. Neden? O koltukta otursun da ne olursa olsun."

Kaynak: Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sedat Peker’den gündemi değiştirecek Pandora Papers mesajı Cumhur İttifakı'nın kalesi Yozgat Türkiye'nin en çok dolar alan şehri çıktı Sayıştay raporu ortaya çıkardı. Belediyede bir gün çalışıp memur oldu Dünyanın En Fakir Ülkesi Bile Bunu Yaptı!