Ana Sayfa
19 Ocak 2022 ( 5417 izlenme )
Reklamlar

İmamoğlu'nu hedef alan paylaşımlarını silip, istifa etti

Nevşehir’den belediye başkanı seçilmesinin ardından hakkında çıkan yolsuzluk iddiaları üzerine görevi bırakan Rasim Arı, AKP üyeliğinden de istifa etti.

31 Mart seçimlerinde AKP’den Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Rasim Arı görevi bırakmasının ardından AKP’den de istifa etti.

Geçmiş döneme dair yolsuzluk itiraflarıyla gündeme gelen, geçtiğimiz Ocak ayında sağlık nedenlerini gerekçe göstererek belediye başkanlığından istifa eden Rasim Arı AKP üyeliğinden de ayrıldığını açıkladı.

Rasim Arı “parti içerisindeki isimlerle diyalog kurma imkanının kalmadığını söyleyerek” şunları aktardı:

Rasim Arı, daha önce YSK'nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından 'Herşey çok güzel olacak' mesajı paylaşan sanatçılar için "En ufak bir programda sahne alamayacaklarını Nevşehir Belediye Başkanı olarak tamamen 'kanaat özgürlüğüm' çerçevesinde ilan ediyorum" demişti.

Arı'nın İmamoğlu ile ilgili o tweetleri de sildiği görüldü. Arı, şunları söylemişti:

"Milletimizin milli ve manevi değerleriyle sorun yaşayan, yeri geldiğinde terör örgütü propagandası yapan 15 Temmuz hain gecesinde ortalara çıkamamış, Berkinleri her durumda anıp da Yasinleri Erenleri asla anmayan, gezide çapulcularla bir ve beraber olarak vandallığa destek olan ve ülkenin bekası söz konusu olduğunda devamlı kaçak güreşmiş fakat YSK kararının hemen ardından aniden aslan kesilen Kendilerini sanatçı olarak addedip 'milli ve manevi toplum öncülüğü' rollerini hiçe sayan 'şahısların' bu dakikadan itibaren şehrimde tarafımızdan düzenlenecek olan en ufak dahi olsa bir programda sahne alamayacaklarını Nevşehir Belediye Başkanı olarak tamamen 'kanaat özgürlüğüm' çerçevesinde ilan ediyorum"

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bingöl ve Elazığ Depremini bilen Naci Görür uyardı AKP'DEN DAMAT BERAT'A İSYAN VE 20 VEKİLDEN İSTİFA KARARI ! Rus Doktorlar: Gerçekleri Halktan Saklıyorlar Celal Şengör'ün sözleri olay yarattı... "En cahil Türkler Müslüman Türklerdir"