Ana Sayfa
21 Mart 2020 ( 2732 izlenme )
Reklamlar

İran'dan Türkiye'ye geçiyorlar

Korona virüsün en fazla etki gösterdiği ülkelerden biri olan İran'dan kontrolsüz şekilde Türkiye'ye giren şahıslar dikkat çekti.

Çin'in Wuhan kentinden yayılan korona virüs, tüm dünyayı etkisi altına aldı. Virüs nedeniyle en çok zarar gören ülkelerden biri de İran oldu. İran'da yüzlerce insan, korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. 

Türkiye'de de korona virüs nedeniyle ölüm vakaları hızlı şekilde artarken ülkemizin İran sınırından dikkat çeken fotoğraflar geldi. Buna göre, kimliği belirsiz şahısların, korona virüsün en çok görüldüğü ülkelerin başında gelen İran'dan kontrolsüz şekilde Türkiye'ye geçtikleri ortaya çıktı. 

Fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan gazeteci İsmail Saymaz, "Bu fotoğraflar Ağrı Doğubeyazıt’ta çekildi. Onlarca düzensiz göçmen kaçak şekilde İran sınırını aşarak, ülkemize giriyor. Biz 65 yaşındaki vatandaşlarımıza sokağa çıkma yasağı uygularken, düzensiz göçmenler kontrolsüz şekilde seyahat ediyor" dedi. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP'yi hedef alan Erdoğan'a Kılıçdaroğlu'ndan jet yanıt AKP'li Tevfik Göksu’ya kötü haber, İBB hepsini elinden aldı MHP'li isim evinde ölü bulundu. Polis sır detayı çözmeye çalışıyor Hilal Kaplan'ın apar topar sildiği tweeti ortaya çıktı