Ana Sayfa
22 Nisan 2020 ( 5063 izlenme )
Reklamlar

İrfan Değirmenci'den Fatih Portakal'a destek: "Eğer arzu edersen..."

Fox TV'ye RTÜK tarafından verilen cezaya tepki gösteren Halk Tv Ana Haber sunucusu İrfan Değirmenci, Fatih Portakal'a çağrıda bulunarak "Bil ki burada da bir haber stüdyosu var. Arzu edersen Halk Ana Haber'i birlikte sunabiliriz" dedi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Ana Haber programı sunucusu Fatih Portakal’ın ifadelerinin "halkı kin ve düşmanlığa sevk ettiği" gerekçesiyle FOX TV’ye üst limitten idari yaptırım ve 3 kez program durdurma cezası verdi.

Fox TV'ye verilen cezaya tepki gösteren Halk Tv Ana Haber sunucusu İrfan Değirmenci, Portakal'a destek vererek dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

Değirmenci, Portakal'ın istemesi halinde Halk Ana Haber'i birlikte sunabileceklerini ifade etti.

Değirmenci'nin paylaşımı şu şekilde:

Fox Haber'in Rtük cezası, yayın durdurma, ne vakit uygulanırsa sevgili Fatih Portakal bil ki burada da bir haber stüdyosu var. Arzu edersen Halk Ana Haber'i birlikte sunabiliriz.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Selçuk Geçer dolar ve altının ne kadar olacağını açıkladı Yerbilimci Profesör Naci Görür’den Kanal İstanbul uyarısı Türkiye şehitlerine ağlarken Filistin'e destek mitingi yaptılar. AKP'li vekiller de katıldı New York Times'tan çarpıcı Erdoğan analizi: Tersine döndü