İsmail Saymaz canlı yayında Hilal Kaplan'ı rezil etti

2135 izlenme 30 Ocak 2021
Reklamlar
Gazeteci İsmail Saymaz, Hilal Kaplan'ın Habertürk yayınına bağlanarak yaptığı açıklamalara "Hilal Kaplan Fetullah Gülen için şiir yazmış bir kadın. Utanmadan şimdi o geçmişini sileceğini zannediyor." ifadeleriyle yanıt verdi.

HaberTürk'te yayınlanan 'Enine Boyuna' programına telefonla katılan Pelikan Grubu'nun en tanınmış ismi Hilal Kaplan, programın moderatörü Hülya Hökenek, gazeteci İsmail Saymaz ve HaberTürk hakkında konuştu. Kaplan'a cevap Saymaz'dan geldi.

Programda adının geçtiğini söyleyen Kaplan, "Cevap hakkımı kullanmak istiyorum" diyerek sosyal medya hesabından tweet attı. Tweeti gören Hökenek, Kaplan'ı programa bağladı. 

CANLI YAYINDAN ALINDI

Hilal Kaplan, ilk olarak Hülya Hökenek'i daha sonra İsmail Saymaz'ı hedef aldı. Son olarak HaberTürk'ü hedef alan Kaplan, stüdyoyu buz kestirdi.

Son olarak Hülya Hökenek Hilal Kaplan'ı, "Hilal Hanım siz itibar suikasti yapıyorsunuz. Siz cevap hakkı sınırlarını aştınız. Size çok teşekkür ediyoruz" diyerek yayından aldı.

İşte Kaplan'ın canlı yayından alınma anı:


İSMAİL SAYMAZ, GEÇMİŞİNİ HATIRLATTI

KRT TV programcısı, Sözcü yazarı İsmail Saymaz kendisini hedef alan Hilal Kaplan'a canlı yayında sert yanıt verdi.
 
İsmail Saymaz'ın cevabı sosyal medyanın gündemine oturdu. Saymaz'ın cevabı sosyal medya kullanıcıları tarafından paylaşılırken tartışma Twetter'da trend topicte yer aldı. 

İsmail Saymaz'ın açıklaması şöyle oldu:

Hilal Kaplan çözüm sürecinde poşu bağlayıp çözüm süreci bitince asker postalı giymiş bir kadın. 

Hilal Kaplan Taraf Gazetesi'nin tetikçisi. Ben bu stüdyolarda cemaatlçilerin yüzüne konuşurken gıkını çıkaramıyordu Hilal Kaplan. 

Ben İlhan Cihaner'i Hanevi Avcı'yı yazdığımda cemaatin bulunduğu gazeteden bana ateş ediyordu.

Hilal Kaplan kim ki ya?  Hilal Kaplan kim olabilir? Hilal Kaplan Fetullah Gülen için şiir yazmış bir kadın. Utanmadan şimdi o geçmişini sileceğini zannediyor. 

PKK ile ilgili övgü dolu tweetleri cirit atıyor Twitter'da.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yeni Şafak yazarı Kemalistleri hedef aldı Yılmaz Özdil 55 milyon dolar harcan uzay yolculuğunun arkasındaki gerçeği ortaya çıkardı Bilal Erdoğan'ın 40 Maaşlı Can Arkadaşı! AKP'li Ahmet Aydın'ın danışmanı Ömer Faruk Işık ve Halkbank Müdürü Yunus Selçuk Naz Mila ile eğlencede