İstanbul'da bir kadın, şort giydiği gerekçesiyle sözlü taciz ve hakarete maruz bırakıldı

617 izlenme 29 Haziran 2021
Reklamlar
İstanbul'da Şebnem Tüfekçi isimli kadın, şort giydiği gerekçesiyle bir erkeğin sözlü taciz ve hakaretlerine uğradı

Şebnem Tüfekçi isimli kadın, İstanbul Fikirtepe'de şort giydiği gerekçesiyle kendisine hareket eden şahsın görüntüsünü paylaştı.

Tüfekçi, yaptığı paylaşımda, "Bu ülkede sadece şort giydiğiniz için sokakta yürürken bir anda ahlaksız olabilirsiniz. Babanıza hakaret edilebilir. Bana hakaret eden bu kişinin yüzünü herkes görsün diye paylaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaydedilen görüntülerde, Tüfekçi'ye şort giydiği gerekçesiyle hakaret eden şahıslar görülüyor. Olay sırasında Tüfekçi'nin babasına da hakaret edilirken, araya girenlerin Tüfekçi'nin görüntü almasını engellemeye çalışması dikkat çekiyor.

Söz konusu video, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı videoyu paylaşarak, şahsın Tüfekçi'ye yönelik tacizine tepki gösterdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kredi Kartı Krizi Geliyor! Ünlü Ekonomist Vatandaşı Bekleyen Tehlikeyi Anlattı 'Erdoğan Mart Ayında O Görevini Bırakacak...' A Haber’de ekonomiyi düzlüğe çıkarmanın yolunu buldular. Erdoğan, ''Batman Kürdistan'ın gülüdür'' şarkısını dinledi