İstanbul'da bu minibüse binenler, kafasını nereye çevirse Atatürk'ü görüyor

1084 izlenme 26 Kasım 2019
Reklamlar
Pendik-Kadıköy hattında çalışan bir minibüsün şoförü, aracın her yerini Atatürk fotoğraflarıyla donatmış. Minibüse tesadüf eseri binenler, gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

İstanbul'da Pendik-Kadıköy minibüs hattında çalışan "Atatürkçü minibüs" görenleri hayrete düşürüyor.

HER TARAFTA ATATÜRK FOTOĞRAFI VAR

Pendik-Kadıköy arasında çalışan minibüsün sahibi, aracın içindeki boş olan her tarafa Atatürk fotoğrafları yapıştırmış. Ayrıca, yolculuk boyunca da minibüsün içerisindekilere çeşitli marşlar dinletiliyor.

VATANDAŞ ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMİYOR

Minibüsle yolculuk yapanlar şaşkınlığını gizleyemezken, memnuniyetlerini dile getiriyor. Minibüs şoförünü kutlayan bir vatandaş, her zaman bu güzergahı kullandığını belirterek ilk kez Atatürk'e bu kadar önem veren bir minibüsçü ile karşılaştığını söyledi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Özgür Demirtaş ''Bu satırları üzülerek yazıyorum'' diyerek açıkladı. Kötü haberi tarih vererek duyurdu Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi Uğurcan Demir, 27 yaşında koronavirüsten hayatını kaybetti Babacan, Erdoğan kazanırsa ekonomide yaşanacak kabus senaryosunu tek tek açıkladı Bu 3 belirtiyi gören koşa koşa hastaneye gitsin. Okulların açılmasını riskli bulan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan açıkladı