Ana Sayfa
13 Mayıs 2020 ( 3288 izlenme )
Reklamlar

İstanbul için “Turuncu alarm”

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için “Turuncu alarm” verdi. Yapılan açıklamada İstanbul’da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 9 ile 13 derece arasında artacağı belirtilerek, bu verilerin uzun yıllar sonra Mayıs ayında görülen en yüksek değerlerini aşmasının beklendiği kaydedildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yaptığı açıklamada İstanbul’da hava sıcaklığının mevsim normallerinin 9 ile 13 derece arasında artmasının beklendiğini belirterek, İstanbul için “Turuncu alarm” verdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

Hava sıcaklıkları, mevsim normallerinin 9 ile 13 derece üzerinde seyredeceği ve uzun yıllar Mayıs ayında kaydedilen en yüksek sıcaklık değerlerini yer yer aşabileceği bekleniyor. Vatandaşlarımızdan özellikle kronik rahatsızlıkları bulunanlar ile çocuk ve yaşlılarımızın aşırı sıcak havanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları ve güneş ışığının dik geldiği saatlerde açık havada bulunmamaları sağlıkları açısından önem arz etmektedir.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cep telefonu faturaları cep yakacak. Dev zam geldi Şevket Çoruh Erdoğan'ı kendi sözleriyle eleştirdi İstanbul'da yeni koronavirüs yasakları! İBB duyurdu, hepsi kapatılıyor Marmara'da yaşayanlar dikkat! Meteoroloji saat verdi. Etkisini artıracak