Ana Sayfa
02 Temmuz 2021 ( 2751 izlenme )
Reklamlar

İstanbul Valiliği'nden büyük uyarı geldi

İstanbul’da Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın (3 TemmuzCumartesi) aralıklı ve yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı. Vatandaşlar, olumsuz durumlara karşı uyarıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü değerlendirilmelerine göre; yarın (3 TemmuzCumartesi) aralıklı ve yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor

Yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; 03.07.2021 Cumartesi günü ilk saatlerden itibaren İstanbul’da ve zamanla Yalova, Sakarya ve Kocaeli çevrelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor." denildi.

VATANDAŞA UYARI YAPILDI

Öte yandan sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgâr, küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Meteoroloji 5 gün aralıksız yağmur var dedi diyanet yağmur duasına çıktı Ekonomist Meriç Köyatası dolarda euroda 3 ay sonra olacakları açıkladı Yeşilçam'ın efsanesi Fatma Girik hayatını kaybetti! Karantinadaki yolcu polis kontrolüyle otobüsten indirildi