Ana Sayfa
07 Kasım 2019 ( 812 izlenme )
Reklamlar

İşte AKP'nin Gizlediği O Belge!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile girdikleri polemikle gündemde olan İyi Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, AKP'nin gizlediğini söylediği bir belgeyi paylaşarak, " Gizlemelerinin sebebi Türkler tepki göstermesin diye" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, halkı Suriyelilere karşı kışkırtmakla suçladığı İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ hoca, “Kendine güveniyorsan gel Suriyeli sığınmacıları konuşalım” diye yanıt vermişti. Özdağ hocanın AKP cenahında tepki görmesinin bir başka nedeni ise geçtiğimiz hafta Türkiye'de hayvancılığın ne hale getirildiğinin en somut göstergesi haline gelen Afganistan'dan çoban ithaline yönelik girişimleri duyurmasıydı.

Özdağ bu kez de sosyal medya hesabından AKP'nin 'halktan gizliyorlar' dediği 20182023 yıllarını kapsayan Uyum Strateji Belgesi ve Ulusal Eylem Planı'nı paylaştı. Özdağ, " AKP'nin gizlediği belge Suriyeli sığınmacılara GÖÇMEN diyor. Belge çalışmaları hedefinin göçmenlere yönelik kabul düzeyinin güçlendirilmesi ve toplumsal kabulü artırmak için tedbir almak. Türkçesi Suriyelilere vatandaşlık vereceğiz, Türkler tepki göstermesin" dedi.

Özdağ bir başka paylaşımında ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, güvenli bölgede oluşturulacağını açıkladığı 1 ya da 2 milyonluk mülteci şehirleri konusuna değindi. AKP'nin Suriye politikası ile Türkiye'yi krize soktuğunu kaydeden Özdağ,Erdoğan'ın söylediği ' Destek vermezlerse mülteci şehirlerini biz kuracağız' sözüne tepki göstererek, " Türk milletinin cebinden 40 milyar dolar harcadınız. 

Millet bu harcamaların bedelini tarihinin en ağır krizi ile ödüyor. Şimdi 2 milyon Suriyeliye Türk milletinin cebinden 53 milyar dolar daha harcayıp şehir inşa edeceksiniz. Hak mı bu?" ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fatih Portakal'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdıracak flaş sözler Kılıçdaroğlu’dan Erdoğan’a yanıt: Varsa lafın gel karşıma, ordunla gel Al sana genelev Tepki çeken akademisyene hukuki süreç başlatıldı