İşte Mehmet Metiner’in son açıklaması: Böyle u dönüşü hiç görülmedi

2246 izlenme 23 Temmuz 2020
Reklamlar
Canlı yayında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile tartışan ve "Kimsenin bu şekilde bağlanıp bizi azarlamasına asla izin veremeyiz" diyen AKP'li eski vekil Mehmet Metiner, dün gece Soylu'nun kendisini aradığını söyledi ve aralarında geçen diyaloğu anlattı.

AKP'li eski milletvekili Mehmet Metiner ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasındaki krizde sıcak bir gelişme yaşandı.

Metiner, kişisel Twitter hesabından paylaşımda bulunarak Soylu ile telefonda konuştuklarını ve husumetin bitirildiğini söyledi.

Metiner, şu paylaşımda bulundu:

Dün gece İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu kardeşim telefonla aradı.Yanlış anlaşılma karşılıklı olarak giderildi. Helalleştik. Aynı partinin ve aynı davanın iki neferi olarak birbirimize sadece abi-kardeş muhabbeti yakışır. Biz biriz ve beraberiz.Husumet bekleyenler başka kapıya.

ekran-alintisi-211.png

"BİZ ŞAMAR OĞLANI MIYIZ?" DEMİŞTİ

Mehmet Metiner, CNN Türk'teki programda Süleyman Soylu'nun telefonu kapamasının ardından şu ifadeleri kullanmıştı:

"Onurumuzu sokakta bulmadık. Şamar oğlanı mıyız telefonla bağlanacak 'Bühtan ediliyor bilmem ne' diyecek. Kimsenin bu şekilde bağlanıp bizi azarlamasına asla izin veremeyiz. Böyle bir siyaset anlayışı, böyle bir dava anlayışı, böyle bir hükümet anlayışı olamaz.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Herkes Erkan Baş’ın mecliste yaptığı konuşmayı konuşuyor: Kader Kader Kader hep bize mi bu kader AKP'li Akbaşoğlu matematiği ile canlı yayında rezil oldu Bakan Varank memleketi Trabzon'da protesto edildi AKP'den Çiller'e Müthis Kıyak!