Ana Sayfa
17 Ocak 2021 ( 569 izlenme )
Reklamlar

İşten atıldı gözaltına alındı AKP üyesi çıktı

AKP tarafından hem işinden edilen hem de gözaltına alınan Erdoğan Canpolat ile ilgili ilginç bir olay yaşandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, AKP tarafından hem işinden edilen hem de gözaltına alınan Erdoğan Canpolat'ın, Canpolat'ın hiçbir haberi olmadan AKP üyesi yapılışına sosyal medya üzerinden tepkisini gösterdi.

Ağbaba, söz konusu paylaşımında "Yüzsüzlüğün bu kadarı da fazla. İşten at, Gözaltına al, Ekmeğe muhtaç et, Sonra da partine habersiz üye yap. Eğitimsen Malatya önceki başkanı Erdoğan Canpolat çok çektiği AKP'nin üyesi çıktı. Güler misin ağlar mısın?" ifadesini kullandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ağbaba, “AK Parti’nin meşhur usulsüzlüklerinden biri olan ‘habersiz üye yazımı’ skandalına bu kez Malatya’dan şahit olduk” ifadelerini kullandı.

Ağbaba şöyle devam etti:

“29 Ekim 2016 da KHK ile meslekten ihraç edilen,üç arkadaşıyla birlikte Malatya’da 113 gün eylem yapan 97 defa gözaltına alınan Eğitim Sen önceki başkanlarından Erdoğan Canpolat ve eşinin gizlice AK Parti’ye üye yapıldığı belgelendi.

Eğitim Sen üyesi halen memur olan birçok kişinin de sorgulamada AK Parti üyeliği tespit edildi.

Mesleğinden ihraç ettiği, 97 kez gözaltına aldırdığı kamu emekçisini,halen kamu görevi sürdüren eğitim sen üyelerini, ‘Siyasi partilerle haber dışında hiçbir bağlantım olmadı’ diyen gazeteciyi bile habersiz üye yapmayı marifet bilen(!) ve üye sayısı ile övünen AKP’nin sicilinin ne kadar bozuk olduğu bir kez daha ortaya çıktı.”

Ağbaba'nın söz konusu paylaşımı şöyle:


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Muhtarlara Kanal İstanbul baskısı: “Hakkında konuşmayın, yazı yazmayın” İbrahim Karagül'e bir kötü haber de İmamoğlu'ndan Temassız kart kullanıcılarına ders niteliğinde olay İstanbul için geri sayım başladı