Ana Sayfa
17 Nisan 2020 ( 922 izlenme )
Reklamlar

İtalya’da 575 kişi daha hayatını kaybetti

Corona virüsünden en çok etkilenen ülkelerin başında gelen İtalya'da can kayıpları sürüyor. Ülkede son 24 saat içinde 575 can kaybı daha yaşandı. Gelen son verilerin ardından ülkedeki toplam can kaybı sayısı 22 bin 745'e yükseldi.

Son 24 saat içinde 575 kişinin hayatını kaybetmesi sonucu İtalya’da hayatını kaybedenlerin sayısı 22 bin 745’e yükseldi. Vaka sayısı da son bir gün içinde 3 bin 493 artarak 172 bin 434 oldu.

Reuters’ta yer alan habere göre, İtalya Sivil Savunma Ajansı, son 12 gün içinde can kaybı ve vaka sayılarının yükselişinde bir istikrar sağlandığını, Mart ayı boyunca sayılarda önemli bir düşüş meydana geldiğini duyurdu.

Açıklama yapan İtalyan bir yetkili, düşüş yaşanmasına rağmen son 6 hafta içinde sürecin umulduğu gibi ilerlemedeğini ifade etti.

Corona virüsü salgını nedeniyle zor günler geçiren İtalya vaka sayısı bakımından, ABD ve İspanya’nın ardından üçüncü, can kaybı sayısı bakımından ise ABD’nin ardından ikinci ülke konumunda.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li başkan adının yazdığı sabunlara 234 bin TL ödemiş MHP'li İzzet Ulvi Yönter kendisine geçmişini hatırlatan Levent Kazak'ı hedef aldı TÜSİAD'dan asgari ücret ve EYT açıklaması Erdoğan açıkladı... Virüse karşı Milli dayanışma kampanyası başlatıldı