Ana Sayfa
21 Mayıs 2020 ( 2305 izlenme )
Reklamlar

İYİ Partili Dikbayır affetmedi! O fotoğrafları gözlerinin içine baka baka gösterdi

Habertürk Tv'deki Türkiye'nin Nabzı programına konuk olan İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, canlı yayında gösterdiği fotoğraflar ile Doğu Perinçek’i çileden çıkarttı.  

Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunumuyla ekrana gelen Türkiye'nin Nabzı programında ittifakların konuşulduğu esnada tansiyon yükseldi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in İYİ Parti, CHP ve HDP'nin birlikte anayasa çalışması yaptığı iddialarına sert tepki gösteren İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, "Hayır bu yalan. PKK ile ilgili konuşacak en son kişi Sayın Doğu Perikçek'tir" dedi.

İYİ PARTİLİ DİKBAYIR PERİNÇEK'İN ÖCALAN'LA FOTOĞRAFLARINI GÖSTERDİ

Dikbayır, "Bizim geldiğimiz gelenekte büyüğe saygı vardır. Sayın Doğu PErinçek benden yaşça büyüktür ama ben bir partiyi temsil ediyoruç Bir kurumsal yapıyı temsil ediyorum. Benim buna cevap vermem lazım" ifadelerini kullanarak Doğu Perinçek'in Abdullah Öcalan ile Lübnan'daki Bekaa Vadisi'nde çekilen fotoğraflarını gösterdi.

canliyayindaperincekingozlerininicine132446383632o.jpg

canliyayindaperincekingozlerininicine132446382590m.jpg

"BİZİM GENEL BAŞKANIMIZ BEKAA VADİSİ'NDE ÖCALAN'LA GÜLE OYNAYA DOLAŞMADI"

Dikbayır, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: 

"Bizim genel başkanımız Bekaa Vadisi'nde Abdullah Öcalan'la güle oynaya dolaşmadı. Şimdi bir şey konuşurken dikkatli olmak lazım"

Kaynak: Yeniçağ




Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

YAŞAR OKUYAN : TUĞÇE KAZAZ SEN DİN DEĞİŞTİRDİN! BİZE AYASOFYA AKLI VERME! Erdoğan'dan flaş Sedat Peker açıklaması.. "Sen daha dur Bay Meral!" Cumhurbaşkanı’na hakaret davalarında rekor kırıldı Denizli Milletvekili Teoman Sancar CHP'den istifa etti