İzleyenleri şoke eden görgüsüzlük! 200 lirayla sigarasını yaktı

657 izlenme 09 Ocak 2021
Reklamlar
Sosyal medyada dolaşıma giren bir video görenleri şaşkına çevirdi. Alkollü bir yerde oturan 3 arkadaş 200 lira ile sigaralarını yaktı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

İzleyenleri şoke eden görgüsüzlük! 200 lirayla sigarasını yaktı

Alkollü bir ortamda bulunan 3 arkadaş, müzik eşliğinde eğlendikleri sırada herkesi şoke eden bir davranışa imza attılar. 

Saniye saniye kayda alınan o anlarda, bir kişi "Sizin var ya harcadığınız parayı biz içtiğimiz sigarayı yakıyoruz" dedi.

Ardından yanındaki arkadaşının 200 lirasıyla sigarasını yaktı. 
 
O sırada karşısında oturan bir diğer arkadaşına da sigara yakmasını söyledi ve,  "Bizim sigaramız böylelerine layık olur" ifadelerini kullandı.

O anlar sosyal medyada büyük tepki çekti. Sosyal medya üzerinden canlı yayın yapan kişinin profilindeki, "alçakgönüllülük" anlamına gelen "tevazu güçtür" yazısı ise dikkat çekti.

deniz1-003.jpg

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan:" 17-18 yıllık görev süremizde terör örgütüyle masaya oturmadık" Bir kişi sandıktaki bütün oyları Erdoğan’a bastı. Bu ne rezalet Görevinden istifa eden eski belediye başkanından AKP’lilere zehir gibi sözler MHP'den ihraç edilen Atila Kaya'dan zehir zemberek açıklamalar