Japon mühendis depremden 2 ay önce 'Güneydoğu'da büyük bir deprem bekliyoruz' dedi

526 izlenme 11 Şubat 2023
Reklamlar
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük depremden 2 ay önce Japon mühendisinin yaptığı uyarı ortaya çıktı. "Allah sizi uyarıyor diyen mühendis, Güneydoğu'da büyük bir deprem beklendiğini söyledi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük deprem 10 ilde etkili oldu. Başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere büyük bir yıkıma neden olan depremde son geneline göre 20 bin 665 kişi hayatını kaybetti.

JAPON YÜKSEK MÜHENDİSİN AYLAR ÖNCEKİ UYARISI ORTAYA ÇIKTI

Deprem öncesi Prof. Dr. Naci Görür gibi insanlar Doğu Anadolu Bölgesi'nde büyük bir depremin beklendiği konusunda uyarılar gerçekleşti. Aylardan önce Japon yüksek mühendisinin uyarısında bulunduğu ortaya çıktı.


Japon Yüksek Mimar ve Yüksek İnşaat Mühendisi Yoshinori Moriwaki Marmara'da beklenen depreme rağmen Doğu Anadolu'da beklenen tehlikeye dikkat çekmişti. Moriwaki, 28 Aralık 2022'de yapacağı tatil için deprem için hazır çalıştırma ve eğitimli tarihler önemli tarihler çizdi. Japon yüksek mimar, Marmara'da 32 senedir bir depremin beklendiğini ancak Doğu Anadolu ve Ege'nin alarma geçtiğini söyledi. Moriwaki, “Allah size uyarı veriyor gibi” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP eski Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'dan canlı yayında bomba sözler! AKP'de gerçekleşecek büyük kopuşun tarihini açıkladı Ümit Özdağ Süleyman Soylu’nun verdiği emri açıkladı Dünya Soyunan Vekili Konuşuyor! 'Namaz Kılarken Rüzgar Beni Hamile Bıraktı'