Ana Sayfa
15 Aralık 2020 ( 717 izlenme )
Reklamlar

'Kadını kadın muayene eder' dedi, sağlık görevlisini darp etti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, rahatsızlanan eşini hastaneye getiren S.B. (25), yardım etmek için iğne yapılan bölüme giren tıp teknisyeni Mehmet Gürkan Ören'i, "Erkeği erkek, kadını kadın muayene eder" diyerek, darp etti.

'Kadını kadın muayene eder' dedi, sağlık görevlisini darp etti

Olay, dün akşam saatlerinde ilçedeki özel bir hastanede yaşandı. Rahatsızlanan eşini hastaneye getiren S.B., müşahede odasına alınan eşine iğne yapan hemşireye yardım etmek için kapalı olan perdeyi açan tıp teknisyeni Mehmet Gürkan Ören'e tepki gösterdi.

İddiaya göre, sağlık görevlisinin üzerine yürüyerek, küfür ve hakaret eden S.B., "Sen niye içeriye giriyorsun, erkeği erkek, kadını da kadın muayene eder" dedikten sonra Ören'i darp etti.

67

TARAFLAR BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle uzaklaştırılan S.B., daha sonra çağrılan polis tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

(DHA)

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Büyük indirim beklerken benzin ve motorine zam geliyor ‘Konuşunca tutuklanıyoruz’ diyen Rizeli kadın susmadı! Emine Erdoğan'a olay sözler MHP liderinden CHP'ye Kanal İstanbul ve Tank Palet tepkisi CHP'li danışmandan açıklama geldi. Atatürk’e Kılıçdaroğlu’na ve CHP’lilere hakaret ettiği paylaşımlar ortaya çıktı