Ana Sayfa
08 Mayıs 2021 ( 1031 izlenme )
Reklamlar

Kaftancıoğlu’ndan Koca’ya: Bu sözü hatırlatılınca da yüzü kızarmayacak nasıl olsa

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yazın 18 yaş üstü herkesin Covid19 aşısını yaptırabileceğini söyleyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya “Yaz bitiminde bu sözü hatırlatılınca da yüzü kızarmayacak nasıl olsa” diyerek tepki gösterdi.

Koronavirüs salgınında aşı çalışmalarında beklenenler bir türlü karşılanamazken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın aşıyla ilgili sözlerine tepkiler de sürüyor. Sosyal medya hesabından Bakan Koca’nın yazın 18 yaş üstü herkesin Covid19 aşısı yaptırabileceği yönündeki açıklamasıyla ilgili bir haberi alıntılayan Kaftancıoğlu, şunları yazdı:

“Yaz bitiminde bu sözü hatırlatılınca da yüzü kızarmayacak nasıl olsa Bir hekimin göz göre göre bu derece yalan söyleyebilmesi, gerçekleri perdelemesi, yeri geldiğinde bilimi çarpıtması benim ağrıma gidiyor. Değer mi? Mesleğinden, vatandaştan utanmıyorsa kendinden utanır insan.”

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Canan Kaftancıoğlu @Canan_Kaftanci Yaz bitiminde bu sözü hatırlatılınca da yüzü kızarmayacak nası olsa Bir hekimin göz göre göre bu derece yalan söyleyebilmesi, gerçekleri perdelemesi, yeri geldiğinde bilimi çarpıtması benim ağrıma gidiyor. Değer mi? Mesleğinden, vatandaştan utanmıyorsa kendinden utanır insan Cumhuriyet @cumhuriyetgzt Bakan Koca: "Yaz döneminde 18 yaş üstü herkes aşılanabilir" cmhr.yt/hRoO' görseli olabilir

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sağlık Bakanı Koca: Pozitif çıkan yeni hastalar var, akşam açıklayacağım Emeklilerin 2021 yılı maaş zammı belli oldu, SGK,Bağ-Kur emeklisi ne kadar maaş alacak TÜRKİYE 9.SINIF ÖĞRENCİSİ 3 GENCİN YAZDIĞI YAZIYI KONUŞUYOR. İktidara yakın sendikanın Erdoğan ile görüşmesi sonrası emekliye yapılacak zam oranı sızdı