Kemal Kılıçdaroğlu ve Ali Babacan söz kesti

841 izlenme 18 Şubat 2022
Reklamlar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, söz kesme töreninde bir araya geldi...

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Lideri  Ali Babacan, DEVA Partisi Kurucular Kurulu ve GMYK Üyesi Rojhat Ölmez'in söz kesme töreninde bir araya geldi. Kız tarafının komşusu Kılıçdaroğlu olunca merasimde görevler genel başkanlara düştü.

CHP liderine, eşi Selvi Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi liderine, eşi Ülkü Zeynep Babacan eşlik etti.

BABACAN İSTEDİ KILIÇDAROĞLU VERDİ

İlk olarak Babacan  "Bugün beraber çalıştığımız Ölmez Ailesi'nin değerli oğlu  Rojhat ile size ziyarete geldik. Allah'ın emri Peygamber'in kavliyle kızınızı oğlumuza istiyoruz." diyerek söze başladı.

"YETER Kİ MUTLU OLSUNLAR"

Babacan’ın kız isteme sözlerinin ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da “Kızımızı evladımıza veriyoruz. Yeter ki onlar mutlu olsunlar.” yanıtını verdi.

Törenin ardından paylaşımda bulunan Rojhat Ölmez, “En mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan DEVA Partisi Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'a ve kıymetli eşleri Ülkü Zeynep Babacan Hanımefendi’ye, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na ve kıymetli eşleri Selvi Kılıçdaroğlu’na teşekkürler… Söz kestik, tamamına da erdireceğiz” dedi.

İşte o paylaşım:



Bunlar da İlginizi Çekebilir

HDP il binasında silah sesleri Atatürk'çü İlahiyatçı Cemil Kılıç'ın Vasiyeti Olay Oldu Bilal Erdoğan benim uzmanlık alanım Avrupa dedi. Yılmaz Özdil bombayı patattı İzmir'deki depremde can kaybı yükseldi