Ana Sayfa
24 Mayıs 2022 ( 3225 izlenme )
Reklamlar

Kılıçdaroğlu 'Kaçış planını ifşa edeceğim' demişti... AKP'den yanıt

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ''Bu akşam 22:00'da 'kaçış planı'nı ifşa edeceğim'' açıklamalarına AKP'den yanıt geldi. AKP Sözcüsü Ömer Çelik, yaptığı açıklamada, “Kılıçdaroğlu’nun beyanları, bir siyaset biçimi değil, iftira kampanyasıdır” açıklamasında bulundu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugünkü Parti Meclis Grup Toplantısı’nda yaptığı açıklamalara AKP’den ilk yanıt geldi. AKP Sözcüsü Ömer Çelik, “Kılıçdaroğlu’nun beyanları, bir siyaset biçimi değil iftira kampanyasıdır” sözlerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, grup toplantısında yaptığı konuşmada, bu akşam saat 22.00’de ‘bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğini’ söylemişti. CHP Lideri, “Kaçmanın hazırlıklarını hızlandırdılar. Erdoğan vakıf süsü verdiği paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktarıyor. Yurtdışındaki yapının başlarında da Erdoğan'ın aile bireyleri geliyor. O yabancı ülkede oturma ve çalışma izni çıkartma istiyorlar paravan yapı üzerinden. Birkaç yüz kişi ile sınırlı. İzin çıkarma peşindeler” demişti.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına Twitter hesabından yanıt veren AKP Sözcüsü Ömer Çelik, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün Sayın Cumhurbaşkanımız ve ailesiyle ilgili yaptığı açıklamaları şiddetle kınıyoruz. Kılıçdaroğlu’nun beyanları, bir siyaset biçimi değil iftira kampanyasıdır…” dedi. 



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Can Ataklı Mersin gerçeğini anlattı! Erdoğan'ı yanındaki isimler nasıl yanılttı AKP’liler Kılıçdaroğlu’na yükleniyor ama Bahçeli’nin arşivinden öyle görüntüler çıktı ki... Doktorlar "Türklere korona bulaşmaz" diyen Doçenti konuşuyor Fatih Altaylı'dan "Togg'u çekemiyorsun" diyenlere: Ahmaklık ve aşağılıklık aynı bedende birleşince sonuç bu eleştiriler oluyor