Kılıçdaroğlu'ndan açıklama. Videolu paylaşım yaptı

626 izlenme 04 Mart 2023
Reklamlar
İYİ Parti lideri Meral Akşener'in açıklamaları sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan videolu paylaşım geldi...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Altılı Masa kararının ardından sosyal medya hesabından videolu bir açıklama yaptı.

"SOFRAMİZİ BÜYÜTMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Kılıçdaroğlu, ölüm olaylarını söyledi:

"Sevgili toplumum. Biz bu yola çıkarken hep Halil İbrahim sofrasından bahsettik. Çünkü bu sofraya bu ülkede tüm renklerini davet etmeleri gerektiğini söyledim. Yoksa bu ülke iflah olmaz dedim. Türkiye'nin bütün renklerini birleştirmek birleştirmek için yola çıktık.

Soframız böylece giderek genişledi. Çünkü amaç sadece ceberut sarayı kararları ya da değiştirmek değildir. amaç; aynı zamanda yeni güzel bir Türkiye oluşturmaktır. Bu sofraya o oturmasın, bu oturmasın diyerek bu ülkeyi toparlayamaz. Birilerini hor görerek göz ardı ederek Türkiye'yi değiştiremeyiz.

Bu Türkiye'yi 20 senedir zaten zaten. Erdoğan gitsin ama Erdoğanizm gelsin, bu da olmaz. Tarihi korumamız var bizim. İttifakımızın diğer ortakları medyaya saldırmıyor. İttifaka zarar veren demeçler hiç vermiyor.

Hiçbirinin hatları içinden oyu devşirmeye çalıştıkları da bölümleri. Sürekli aynı olgular birbirini tekrar eden hamleler. Biz ülkelerin siyasal operasyonlarla yönetmeye talip olmaz. Hepimizin koruyucusu var ve sorumlu davranacağız.

Bana gelince ben bu yoldan sonra değişemem, ben birleştirdim, birleştirmeye de devam edeceğini. Sofra büyümek zorundadır. Bunu da kimse durduramaz. Bu sofrada siyasi oyunların, nezaketsizliğin Erdoğan dilinin yerine geçmesi gerekirdi.

Bu sofraya oturanlar böyle oturdu. Kalkan da ancak bu nedenle kalkacaktır. Umudumda bir araya geldiğimizin farkındalığı olarak sakin olmamız. Bu sofraya herkesin devam etmesidir. Birilerinin kalkması yerine tüm renklerimizin oturmasını sağlamamızdır.

Bunun için ne ben, ne de partimdeki yol arkadaşları herhangi bir gerginliğe izin vermeyeyeceğiz, alet olmayacağız. Biz sorumlu davranmaya devam teşvik. Kimseyi geride bırakmayacağız. Türkiye'nin tüm vatandaşları bu sofraya davetli olacak.

Halkımız kaygılanmasın, biz her şekilde Erdoğan'ı da Erdoğan'ın propaganda makinesini da yeneriz; yeneceğiz. Emin olun, yeneceğiz!"

İşte o paylaşım:

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu “Çizgi film yapmak çok kolay” Ekrem İmamoğlu'ndan canlı yayında posta: Sen kimsin ya? Fatih Portakal'dan AKP'li İsimlere Çok Sert Sözler! 'Siz Hangi Kafadasınız?' Yer: Diyarbakır! Umre dönüşü havalimanında ortalık karıştı