Kılıçdaroğlu'ndan, "Beştepe'ye giden CHP'li" iddialarıyla ilgili açıklama

1470 izlenme 23 Kasım 2019
Reklamlar
Son dakika: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Beştepe'ye giden CHP'li" iddialarıyla ilgili "CHP örgütlerine yönelik ciddi kumpaslar var. Belediye başkanlarına, milletvekillerine, vatandaşlara söyledim. CHP'yi nasıl geriletiriz diye kumpaslar kuruluyor" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'de Harmandalı elektrik üretim tesisi açılışında konuşuyor. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu son günlerde Türkiye'nin gündemine oturan"Beştepe'ye giden CHP'li" iddialarıyla ilgili , "Türkiye'nin gündemini başka yere çekmek istiyorlar. CHP örgütlerine ciddi kumpaslar var" dedi.

"ERDOĞAN'LA HER ORTAMDA TARTIŞMAYA HAZIRIM"

CHP örgütlerine yönelik ciddi kumpaslar var. CHP'yi nasıl geriletiriz diye kumpaslar kuruluyor. Erdoğan geldi İzmir'e bir sürü laflar etti. Ben Cumhurbaşkanlığını ortaya koyuyorum, sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun diyor bana. Erdoğan'la her yerde her ortamda tartışmaya hazırım. İstediğin televizyona gelmeye hazırım. Kumpaslara izin vermeyeceğiz.

"İŞSİZLİK BELA GİBİ DURUYOR"

Yine belli çevreler Erdoğan'ın bana yönelik eleştirilerini özel olarak destekliyorlar. Siz zaten itibarsız bir yayın organısınız. Sizler halkı köreltmek için görev yapıyorsunuz. İşsizlik gelmiş bela gibi duruyor. Sen bana 10 soru soracaksın, ben de sana 10 soru soracağım. 15 Temmuz şehitleri için para topladılar. Nerede bu para bilen var mı? Bir çocuk yatağa aç giriyorsa o gece bizim rahat uyumamamız lazım."

NE OLMUŞTU?

Sözcü yazarı Rahmi Turan, "Beştepe'de Erdoğan'la görüşen CHP'li" başlıklı yazısında, bir CHP'linin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gizli bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia etti. Turan ayrıca Erdoğan'ın ismi gizli olan CHP'liye 'genel başkan olması gerektiğini söyledi' iddiasında da bulundu.

Söz konusu iddiayı Cumhurbaşkanlığı kaynakları yalanladı. Turan ise bunun üzerine bahsi geçen ismin Muharrem İnce olduğunu söyledi. Muharrem İnce görüşme iddialarını kesin bir dille yalanladı. Ardından da Rahmi Turan gelen tepkiler üzerine bilgiyi Talat Atilla'dan aldığını dile getirdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yargıtay'ın Canan Kaftancıoğlu kararından sonra Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş talimat Melih Gökçek'e çok konuşulacak gönderme! Fatih Altaylı: Yahu bu ülkenin gerçekten çivisi çıkmış be, hakikaten bitmişiz, okeye dönüyoruz Tek adam dedi 100 bin liraya mahkum oldu