Ana Sayfa
24 Ocak 2020 ( 1281 izlenme )
Reklamlar

Kılıçdaroğlu’ndan Elazığ talimatı

Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti kurmaylarını harekete geçirdi. Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'yı, yürütülen çalışmalara destek verilmesi için görevlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ’da meydana gelen deprem nedeniyle, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile telefonda görüştü. Vali Kaldırım'dan ortaya çıkan tablo ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu, Elazığlılara geçmiş olsun dileklerini iletti.

AĞBABA ÇALIŞMALAR İÇİN GÖREVLENDİRİLDİ

Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'la da görüşen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'yı, yürütülen çalışmalara destek verilmesi için görevlendirdi. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu: Son 10 günde girişilecek en pis işleri biliyorum AKP’den yasa teklifi: “Kanal İstanbul’un maliyeti vatandaşlara yüklenecek” İçişleri Bakanlığı duyurdu! Hafta sonu sokağa çıkma yasağından muaf tutulacaklar AKP'nin eski anketçisi bombayı patlattı: Asıl çarşambayı bekleyin diyerek olacakları açıkladı