Ana Sayfa
29 Aralık 2022 ( 459 izlenme )
Reklamlar

Kılıçdaroğlu'ndan flaş seçim açıklaması

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın seçimleri germek isteyeceğini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Erdoğan seçimi kaybedeceğini biliyor." dedi. Kılıçdaroğlu, Akşener ile aralarında bir sorun olmadığının altını çizdi. 

Kılıçdaroğlu EYT düzenlemesinin seçim ayarlı olduğunu söyledi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu bugün Ankaralı gazetecilerle bir araya geldi, 2022'nin değerlendirmesini yaptı. 

Kılıçdaroğlu, Akşener görüşmesi için güzel bir sohbet olduğunu pek çok alanda görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis ve siyasi yasak için, "İmamoğlu'nun önünü kesmek istiyorlar, hazmedemiyorlar, tahammül edemiyolar." dedi.

Kılıçdaroğlu, seçimlerde Erdoğan'ın her türlü hukuksuzluğu yapabileceğini belirtti. AKP'nin "Anayasada başörtüsü" teklifi için Kılıçdaroğlu, "Aramızda konuşup yol haritasını belirleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

HDP'ye kapatma davası hakkında Kılıçdaorğlu, "Cumhur'a almak için ikna etmeye çalışıyorlar" dedi. Türkiye ile Suriye arasında 11 yıl sonra gerçekleşen görüşme için Kılıçdaorğlu, "Esad'a ve Putin'e gidip yalvardı." değerlendirmesini yaptı. 

Cumhurbaşkanı adayı konusunda Kılıçdaroğlu, "Hiç konuşulmadı, biri gündeme getirirse konuşuruz." ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adaylığında isimleri geçen Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş için yine "görevlerinin başındalar" dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Erdoğan Mehmet Şimşek'i Görevden Alır' Eski AKP'li Vekilden Gündem Olacak Sözler Türkiye Nijerya’dan sonra ikinci sırada. Moodys’ten kritik Türkiye uyarısı Muharrem İnce: Rulo yapıp göndereceğim Kılıçdaroğlu Geldi Diye Şehit Annesine Yardımı Kesmişler