Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın o sözlerine yanıt

215 izlenme 01 Ocak 2021
Reklamlar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarıyla ilgili olarak "Herhalde bir kadına bundan daha ağır hakaret edilmez. Doğru değil. Ne demek ya vitrin mankeni? Dönüp bir tablo baksın bakalım." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eminönü-Alibeyköy tramvay hattının açılış töreninin ardından gazetecilerin sorularını sormaktadır.

Kılıçdaroğlu'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuma namazı gibi sonrasında 'Vitrin mankeni gibi başörtülü bazı isimleri yanına alarak halkı kandırıyor' açıklaması hatırlatıldı.

'HERHALDE BİR KADINA BUNDAN DAHA AĞIR HAKARET EDİLEMEZ'

Kılıçdaroğlu'nun açıklamasından satır başları:

"Herhalde bir kadına bundan daha ağır hakaret edilmez. Doğru değil. Ne demek ya vitrin mankeni? Dönüp bir kendisine baksın bakalım. İnsan gerçekten üzülüyor. O koltuğun hakkını ver sen... Oturduğu koltukla millete, vatandaşa, başını açana, başını kapatana her türlü hakareti yapabiliyor. Ne demek ya vitrin mankeni? Kendi partisinden olursa hiçbir sorun yok, başka bir partiden olursa vitrin mankeni. Hangi mantıkla, hangi bilgiyle, hangi birikimle bunu söylüyor.

Yazıktır, günahtır. Toplumu ayrıştırmak, toplumu kavga eder hale getirmek. Yetmedi mi arkadaş? Biraz da sesini kes, insanlara hakaret etmekten vazgeç. Senden yana olan herkes çok iyi, karşında olan herkes herkes. Bu beraber yaşıyoruz. Başı açığı, başı kapalısı, konuşma, erkeği, genci… Beraber yaşıyoruz. Bırakın. Bari hiç 2021'in birinci gününde bu milletin yüzü gülsün. "

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Trakya Üniversitesi'nde canlı ders yayınında şok görüntüler! Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu'na Cumhurbaşkanı’na hakaretten gözaltı Esad’dan dikkat çeken ziyaret! İç savaştan sonra ilk kez… Melih Gökçek'ten canlı yayında FETÖ itirafı! Ahmet Hakan bile şaşırdı