Ana Sayfa
18 Temmuz 2021 ( 446 izlenme )
Reklamlar

Kılıçdaroğlu Türkiye'deki sığınmacılarla ilgili dünyaya seslendi. Beni Erdoğan’la karıştırmayın!

Milyonlarca Suriyelinin ardından çoğunluğunu Afganların oluşturduğu sığınmacıların İran sınırlarından geçtikten sonra kaçak yollarla akın akın Türkiye'ye giriş yapmasına ilişkin dünya devletlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Beni Erdoğan’la karıştırmayın. Kimse kaçtığı yere askerimi bekçi; ülkemi de mültecilere açık hapishane yapamaz!" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Suriyeli sığınmacıların ardından Afganistan'da Taliban zulmünden kaçan Afganların da kaçak yollarla akın akın Türkiye'ye gelmesine ilişkin sosyal medya hesabından dünya devletlerine seslendi.

HEM TÜRKÇE HEM İNGİLİZCE TWEET ATTI

Hem Türkçe hem de İngilizce olarak tweet atan ve “Dünyaya sesleniyorum” diyen Kılıçdaroğlu, “Beni Erdoğan'la karıştırmayın. Kuvayi Milliye geleneğinden geliyorum. Kimse kaçtığı yere askerimi bekçi; ülkemi de mültecilere açık hapishane yapamaz! Ben haram yemedim. Geliyoruz ve şimdiden söyleyeyim, çok çetin müzakereler sizi bekliyor. Yok öyle!” ifadelerini kullandı.



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Behzat Uygur’dan rekor kıran “çay ve şeker” videosu Lüks yatta Bilal Erdoğan'lı kuzu çevirmede şok detaylar Kızılay Başkanı'ndan korkunç itiraf. Depremin ilk günleri askeri çıkartmayanları ifşa etti CHP'nin Şanlıurfa ofisine mermi atıldı