Ana Sayfa
23 Eylül 2019 ( 2075 izlenme )
Reklamlar

Kıvanç Tatlıtuğ’un davasına bakan hakimden skandal paylaşım!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un sahte fatura kullandığı iddiasıyla 10 yıla kadar hapis cezasıyla yargılandığı davanın hakiminin paylaşımı tartışma yarattı. Söz konusu fotoğraf hakkında inceleme başlatıldığı bildirildi.
Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 2012 ve 2013 yıllarında sahte fatura kullandığı iddiasıyla hakim karşısına çıktı. Tatlıtuğ hakkında “vergi usül kanuna muhalefet” suçundan 6 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un davasına bakan hakimin sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf ise tatrışma yarattı. 13. Asliye Ceza Mahkemesi hakimi, davasına baktığı Tatlıtuğ ile fotoğraf çektirerek sosyal medyadan paylaştı.. Hakim, Whatsapp durumunda "Perşembe'nin sürprizi” mesajıyla paylaştı.

KIVANÇ TATLITUĞ BERAATİNİ İSTEDİ
 
Tatlıtuğ savunmasında, “Yargılanmamın sebebi olan faturaların sahte olması söz konusu olsaydı ben çok yüksek meblağlarla ödeme yapmazdım. Mali müşavirliğimi yapan şahsın bana sahte faturalar verdiğini bilmiyordum” diyerek beraatini istedi.

İNCELEME BAŞLATILDI

Tartışmalara neden olan fotoğrafa ilişkin Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun inceleme başlattığı bildirildi.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başkanvekili Mehmet Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir hakim ile film yıldızının duruşma salonunda birlikte çektirdikleri fotoğrafın sosyal medyada yayımlanması akabinde HSK resen inceleme başlatmış olup, pazartesi itibarıyla konu hakkında kamuoyu ayrıntılı olarak ayrıca bilgilendirilecektir." ifadelerini kullandı. 

TATLITUĞ'DAN AÇIKLAMA

Kıvanç Tatlıtuğ, tartışmalara neden olan fotoğraf için Twitter'dan yaptığı açıklamada; "Fotoğraftaki hakim, benim davama bakan hakim değildir. Kamuoyunu bilgilendirmek isterim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Demet Akalın sosyal medyayı karıştırdı: Romanların g.tünü ye İmam ve müezzin tekme tokat birbirine girdi Erdoğan Asgari Ücreti bugünden açıkladı. Herkes bu cümlesini atladı AKP'li eski vekil Pelin Gündeş Bakır: Ben hiç AKP'li olmadım