Ana Sayfa
25 Ocak 2020 ( 461 izlenme )
Reklamlar

Konya’da koronavirüs şüphesi

Tüm dünyayı alarma geçiren ve onlarca kişinin hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüsü taşıdığı şüphesiyle Konya’da bir Çinli turist kadının karantinaya alındığı öğrenildi.

Çin’den yayılan ölümcül koronavirüsün Türkiye’ye sıçrama ihtimali gündeme geldi. Konya’da Çinli bir turist, koronavirüs taşıdığı şüphesiyle karantinaya alındı.

Konya'da bulantı ve kusma şikayetiyle acil servise getirilen Çinli turist kadın karantinaya alındı.

46 yaşındaki Çinli kadın turist, tatil için bir grup arkadaşı ile Konya'ya geldi. Baş dönmesi, bulantı ve kusma şikayetleri olan turist, arkadaşları tarafından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Acil Servis önünde istifra ettiği ve kısa süreli baygınlık geçirdiği öğrenilen Çinli turist, tedavi altına alındı.

Çinli turist, 'koronavirüs' olabileceği şüphesi üzerine özel oda hazırlanarak karantina altına alındı.
 
Turistten kan örnekleri alındığı öğrenilirken, incelemelerin sürdüğü belirtildi. İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç'ta hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak: Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'ye katılan Mehmet Ali Çelebi'nin akrabasından zehir zemberek açıklama RTÜK Başkanı'na Maaş Üstüne Maaş! Uluslararası Anket Şirketinden Bomba Açıklama Engin Özkoç çok sert konuştu: Erdoğan diktatördür!