Ana Sayfa
22 Eylül 2019 ( 707 izlenme )
Reklamlar

Koray Aydın İktidar sallantıda

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, partisinin Keçiören İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Mahalle Başkanları Toplantısı’nda konuştu. İktidarın yıprandığını belirten Aydın, "Ben onları ringde abandone olmuş boksöre benzetiyorum" dedi.

İYİ Parti Keçiören İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Mahalle Başkanları Toplantısı’nda konuşan Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, iktidar partisinin sallantıda olduğunu ifade etti. "Ben onları ringde abandone olmuş boksöre benzetiyorum" diyen Aydın, "Böyle sallanıyorlar, bir sağa bir sola. Her an sırtüstü ya da yüzüstü yıkılacak durumda olduklarını milletimiz görüyor" değerlendirmesinde bulundu.

Koray Aydın, şöyle konuştu:

“Bütün bu yaşanan seçimlerde ortaya çıkan gerçeklik şudur; ‘AK Parti yenilmez, ne yaparsanız yapın sonuç değişmez, allem eder kallem eder gene bu işi halleder, hiç umut yok’ diyenlere karşı bu işin inançla aklın bütünleşmesi halinde, bu işin sahaya indirilmesi halinde bunun olabileceğini bütün Türkiye’ye gösterdik. Bunu da herkes görüyor, kabul ediyor.”

Konuşmasında İYİ Parti’nin ortaya çıkış sürecini ve kısa zamanda katıldığı seçim sürecini de değerlendiren Koray Aydın şunları söyledi: “Türkiye’nin kaderini değiştiren, bir sağlam irade ortaya koyarak Türkiye’nin bu şartlarda devam etmesinin mümkün olmadığını gören insanlar olarak, biliniz ve inanınız ki hep birlikte de bir tarih yazdık. Düşünebiliyor musunuz geride kalan 17 yıllık bir iktidar süreci içerisinde yaşanmış olan bütün seçimler hemen hemen aynı siyasi partilerle yapıldı.

 Bu son yapılan genel seçim ve mahalli seçimde araya yeni kurulmuş parti hüviyetiyle İYİ Parti katıldı. İYİ Parti sadece seçim sonuçları üzerinde etkili olan değil, aynı zamanda gelecek kurgusu yapan, geleceği planlayan, onun oluşması için her türlü adımın atılmasında öncelik taşıyabilen bir siyasi karakter oldu. Türkiye içinde bulunduğu şartlarda tek bir adamın iradesine teslim olmuş, herkes bunu kabullenmiş, yaratılan korku iklimi içerisine yerleşmiş olan milyonlar, dertlerini anlatacak bir kapı bile bulamamanın ezikliği içerisinde mevcut durumu olduğu şekilde kabul etmişti.

Bu aslına bir teslim olmayı, kabullenmeydi. İYİ Parti ‘bu böyle gitmez, Türkiye Cumhuriyeti gibi binlerce yıllık bir tarihi süreçten gelen bu büyük milletin evlatları, bir ülkenin iradesini geleceğini, bir kişinin iradesine teslim edemez’ diyerek ortaya çıkan yapı olmuştur.”


SEÇİM NASIL KAZANILIR MUHTARDAN ÖĞRENİLİR

Konuşmasında toplantıya katılan muhtarlara teşekkür eden Koray Aydın, şunları söyledi:

“Bu arada salonumuzda 17 tane de muhtar var. Muhtar arkadaşlarımız tabii işin en kritik noktasını temsil ediyorlar. Ben hep söylerim; eğer siyaset yapacaksanız, bir muhtar arkadaşınız olsun, seçim nasıl kazanılır ondan bir sorun derim. Ev ev gezmek de demek, kapı kapı dolaşmak ne demek, bire bir insan markajı ne demektir muhtarlardan öğrenirsiniz. Çünkü seçimin o en alt noktası gibi gözüken yer, siyasete ve siyasetçiye çok şey öğretecek müthiş bir alandır. Onlara da gayretlerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum.”


İYİ Parti Keçiören İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İYİ Parti Keçiören Mahalle Başkanları Toplantısı’na İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Teşkilat Başkan Yardımcıları ve Genel İdare Kurulu Üyeleri Mehmet Arslan ve Dr. Mesut Özarslan, Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, İlçe Başkanları, Keçiören Kurucu İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Av. Güçlü Şenel, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları, muhtarlar, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kaynak: Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bahçeli'den Karadağlı'ya ‘Yalnız değilsin’ O sözü sosyal medyayı salladı Kırmızı ışıkta geçtiği için ceza kesilen yayadan polise: Bu ismi hiç unutmayacağım Hülya Koçyiğit: Her ne kadar farklı siyasi kulvarlar da olsak da Atatürk ilkelerine bağlı cumhuriyet kadınlarıyız!