Ana Sayfa
01 Kasım 2020 ( 3208 izlenme )
Reklamlar

Korona virüsten hayatını kaybeden Burhan Kuzu korona için bakın ne demişti

Korona virüsten hayatını kaybeden AKP’li eski vekil Burhan Kuzu’nun geçtiğimiz mart ayında yaptığı ve korona virüsü “sosyal medya abartması” olarak gördüğü Twitter paylaşımı yeniden gündem oldu.

Korona virüsten hayatını kaybeden AKP’li eski vekil ve Anayasa Komisyonu eski Başkanı Burhan Kuzu’nun daha önce yaklaşık 7 ay önce yaptığı korona paylaşımı yeniden gündem oldu. Kuzu, 23 Mart tarihinde yaptığı paylaşımda korona virüsün ‘sosyal medya abartması’ olarak nitelemişti.

Burhan Kuzu, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

“Ebola 1976’da 13 bin; Sars 2002’de 8 bin; Mers 2012’de 858; Domuz gribi 2009’da 8238 can aldı. Aslında yakalanan kişiler ile ölenlerin oranı Covid19’dan daha fazla. Daha çabuk yayılıyor ama daha az öldürücü Peki neden dünya diken üstü? Sosyal medyanın abartısı dışında bir şey mi var?”

kuzu003.jpg


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ahmet Çakar korona virüsten hayatını kaybedenlerin sayısı açıkladı Ve seçim habercisi "müjde" de geldi Rasim Ozan Kütahyalı'dan CHP'li vekile tehdit: Ona cehennemi yaşatırım! İşte Erdoğan'ın 'tehdit'le suçladığı Kılıçdaroğlu'nun 'bürokrat' uyarısının perde arkası!