Ana Sayfa
28 Mayıs 2020 ( 1243 izlenme )
Reklamlar

Koronadan kaçmak istediler, idam edildiler

Kim Jongun yönetimindeki Kuzey Kore'de korona virüs nedeniyle ülkeden kaçmak isteyen bir çiftin idam edildiği duyuruldu.

Kuzey Kore, Mayıs ayı başında genç bir çifti korona virüs (Covid19) karantinası sırasında ülkeden kaçmaya teşebbüs ettikleri için idam ettiğini açıkladı.

Uluslararası yayın kuruluşu Radio Free Asia'da (RFA) yer alan habere göre, ülkedeki kaynaklar, Kuzey Kore yetkililerinin bu ayın başlarında bir erkek ve eşini ulusal korona virüs karantinası sırasında ülkeden kaçmaya teşebbüs ettikleri için idam ettiğini bildirdi.

Çin'e yakın Ryanggang bölgesinden olan çift, Ocak ayından bu yana kapalı olan sınırdan kadının genç yeğeniyle birlikte kaçmaya çalışırken yakalandı. Çift, hiçbir duruşma yapılmadan infaz ekibi tarafından idam edilirken, kadının yeğeni ise reşit olmadığı için idamdan kurtulduğu ifade edildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın maaş konuşması, sosyal medyada gündem oldu Hakan Aygün açıkladı. Tarkan'ın Geççek şarkısı hangi yeni dalgalanmanın habercisi? Herkes Erkan Baş’ın mecliste yaptığı konuşmayı konuşuyor: Kader Kader Kader hep bize mi bu kader Akaryakıtta son zammı ünlü ekonomist Atilla Yeşilada duyurdu