Ana Sayfa
03 Şubat 2021 ( 1664 izlenme )
Reklamlar

KPSS'ye bile girmeden kasiyerlikten bakanlıkta şube müdürlüğüne atandı

Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı Reha Denemeç’in daha önce bir markette çalışan Ece Akçay’ı Milli Eğitim Bakanlığına şube müdürü olarak atadığı iddia edildi.

Mebpersonel.com sitesinde yer alan habere göre, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç’in, eski sekreteri Pınar Özel’in torpiliyle bir market zincirinde kasiyer olarak çalışan Ece Akçay’ı önce TBMM’de sekreter olarak yanına aldığı, ardından KPSS puanı olmadan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü kadrosunda memur yaptığı, daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’ne daire başkanı olarak görevlendirdiği ortaya çıktı.

Reha Denemeç’in Milli Eğitim Bakanlığı’na Bakan Yardımcısı olarak atanmasının ardından eski sekreter Pınar Özel, bütçesi 500 milyon Euro olan 'Suriyeli öğrencilerin Türk Eğitim Sistemine Entegresi' projesine koordinatör olarak atandı.

eceakcay2.jpg

ZİYA SELÇUK’UN '76'INCI MADDEDEN  ATAMA YAPAN BAKAN OLMAYACAĞIM” SÖZLERİ HAVADA KALDI
 
Ziya Selçuk, bakanlıkta yıllardır vekaleten çalışan şube müdürlerine 76. maddeden atama yapmayıp, tarihe 76. maddeden atama yapan bakan olarak geçmeyeceğim demesine rağmen Reha Denemeç’i kırmayıp bu atamayı gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

İşte Ece Akçay’ın 76. Madde İle Milli Eğitim Bakanlığına Şube Müdürü Olarak Atama Kararnamesi

kararname1.jpg

kararname2.jpg

kararname3.jpg

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hükümete Libya tezkeresi çağrısı Erdoğan'dan tepki: "Önce sen kendi beyin ölümünü kontrol ettir" Siirt'li depremzedelere çirkin söylem Oto vergisine, trafik cezasına, pasaporta ve ehliyete büyük zam. Bakın yeni “fiyatlar” ne kadar oldu