Ana Sayfa
07 Nisan 2020 ( 2707 izlenme )
Reklamlar

Kulislerden sızdı! AKP'li isim: Trollerden başka bizi savunan kalmadı

İktidar partisinde yerel seçimlerin ardından başlayan kriz, yaşanan korona sürecine rağmen son bulmuyor. Parti kulisleri, MYK'da yer alan bir ismin "Trollerden başka bizi savunan kalmadı" dediğine dair iddia ile sarsıldı.

AKP'de yerel seçimlerin ardından başlayan parti içi kriz, Türkiye'yi de etkisi altına alan korona salgınına rağmen derinleşerek sürüyor. 

Erdoğan'ın başlattığı ve tartışmalara neden olan bağış kampanyasının kamuoyundan istenilen karşılığı bulmamasının AKP'de moral bozukluğuna neden olduğu belirtildi. Parti içerisinde, bağış kampanyasına halktan destek gelmemesinin AKP oylarındaki erimenin bir göstergesi olduğu yorumu yapılırken, MYK'da yer alan bir ismin ise "Yaptığımız her hamle bizi daha da aşağı çekiyor. Neredeyse trollerden başka bizi savunan kalmadı." dediği iddiası, AKP kulislerinde bomba etkisi yarattı.

Söz konusu ifadeyi kullanan ismin kim olduğu kulislere yansımazken, edinilen bilgilere göre parti yönetiminin bağış kampanyasını AKP iktidarı için bir güven oylaması olarak gördüğü öne sürüldü. 

Fatih ERGİN / YENİÇAĞ Özel Haber

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu: "İlk defa bu ülkede temel atmama töreni yapacağım" İzmir’den kahreden haber geldi. Ayda bebek çıkartıldığı yere “anne” diye bakmıştı Dünyaca ünlü politika dergisi Erdoğan'ın yerine gelecek ismi açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yurt dışında küplere bindirecek açıklama