Ana Sayfa
07 Temmuz 2022 ( 3579 izlenme )
Reklamlar

Kurban kesecek ve tatile gidecekler dikkat. Gökyüzü adeta delinecek caddeler göle dönecek

Meteoroloji editörü Dilek Çalışkan bayramda İstanbul'da su taşkınlarına sebep olabilecek sağanak yağmur beklendiğini belirtti. Yağışlar Bursa, Eskişehir, Ankara, Kütahya, Batı Karadeniz, Bolu, Karabük, Kastamonu ve Zonguldak'da da etkili olacak.

Kurban Bayramı tatili yarından itibaren başlıyor. Bayramda İstanbul'da hava durumunun nasıl olacağı merak ediliyor. NTV Meteoroloji editörü Dilek Çalışkan bayramda İstanbul'da su taşkınlarına sebep olabilecek sağanak yağmur beklendiğini belirtti.

İSTANBUL HAVA DURUMU İÇİN UYARI GELDİ

Kurban Bayramının ilk günü için İstanbul'a şiddetli sağanak yağış uyarı geldi. Sağanak yağmurun şiddetli şekilde etkili olacağını söyleyen Çalışkan, "İstanbul başta olmak üzere Bursa, Eskişehir, Ankara, Kütahya, Batı Karadeniz, Bolu, Karabük, Kastamonu buna Zonguldak da dahil olmak üzere bu illerde bayramın birinci günü olan cumartesi öğleden sonra pazar ve pazartesi şiddetli sağanak yağış bekleniyor" dedi.

Etkili olacak şiddetli sağanak yağışların su baskınlarına sebep olabileceğini belirten Çalışkan, vatandaşları uyardı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Pes dedirten 'Satılık doktor' ilanı Cami imamları 2 milyon liralık tarihi eseri satarken yakalandı Ali Mahir Başarır mitingde olay ses kaydını dinletti! "Utanmıyor musun Recep Bey?" Yandaş yazar akaryakıt zamlarını böyle savundu