Ana Sayfa
26 Aralık 2019 ( 814 izlenme )
Reklamlar

Maçoğlu’ndan bir örnek kara daha: Belediye yardımı alamayacaklar!..

Tunceli Belediyesi, Tüm BelSen ile kadına şiddet uygulayan kişilerin belediyenin sosyal haklarından yararlanmasını engelleyen sözleşmeyi imzaladı.

Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ile Tüm BelSen Şube Başkanı Mazlum Doğan’ın katılımıyla yapılan sözleşmede eşine şiddet uygulayan, kumar ve alkol alışkanlığı bulunan ve çok eşli olan çalışanların belediyenin sosyal haklardan faydalanamayacağı belirtildi.

Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, sözleşmeyi önemli buldukları belirtti.

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, geçen ay da belediye çalışanı kadınlara regl izni verilmesiyle gündeme gelmiş, “Benim değil, Kadın Meclisi ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu’nun aldığı bir karar bu. Kadın arkadaşlarımız bunu bir ihtiyaç olarak görmüş ve bu yönde karar vermişse, ben bunu hak mıdır değil midir diye tartışmam” demişti.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erbakan'ın 1992'deki uyarıları tekrar gündeme geldi Devlet Bahçeli, AKP ve Erdoğan'a tuzak mı kuruyor? Erdoğan'dan Kanal İstanbul'a karşı çıkan İmamoğlu'na yanıt: Otur işine bak Fatih Altaylı aldığı kesin bilgiyi paylaştı: İşte hükümetin Ayasofya kararı