Mansur Yavaş'ın acil su yatırımları için istediği kredi reddedildi

4211 izlenme 04 Aralık 2019
Reklamlar
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, “Bir ay susuz kalırız, yapılmazsa sel olur, afet olur.” uyarılarına rağmen, alt yapı yatırımları için kredi talebinin reddedilmesi, sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, önceki dönemlerde başka projelere harcanan paralar nedeniyle ötelenen su ve kanal hatlarının yapımı için gerekli kredinin alınması talebini görüştü. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ın, acil su yatırımları için kredi talebi, bütçe komisyonunda kabul edilmesine rağmen, Meclis oturumunda reddedildi. Başkan Yavaş’ın, “Bir ay susuz kalırız, yapılmazsa sel olur, afet olur.” uyarılarına rağmen, alt yapı yatırımları için kredi talebi, Cumhur İttifakı'nın oyları ile reddedilmesi, sosyal medyada tepki ile karşılandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Davutoğlu, Erdoğan'a böyle seslendi Mehmet Metiner parlamenter sisteme övgüler yağdırdı Soylu, Mansur Yavaş'ın 13 saniyelik videosunu paylaştı! Aldığı cevap çok sert oldu AKP il başkanından şehitlik ziyaretinde Soylu'yu kızdıracak hareket