Ana Sayfa
31 Aralık 2019 ( 5326 izlenme )
Reklamlar

Mansur Yavaş’ın dediği çıktı: 6 yıl 6 ay hapis

Necmettin Kesgin, Mansur Yavaş'ın şikayeti üzerine toplam 6 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Yerel seçim döneminin CHP adayı olan şimdiki Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş aleyhindeki iddiaların başaktörü Necmettin Kesgin hakkında, “resmi belgede sahtecilikten" 4 yıl, şantajdan 1 yıl 3 ay, özel hayatın gizliliğini ihlalden 1 yıl 3 ay olmak üzere toplam 6 yıl 6 ay hapis cezası onandı.

Yerel seçim öncesi kampanya döneminde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında “muteber işadamı” denilerek karalama kampanyasının başaktörü olan Necmettin Kesgin, Yavaş'ın şikayeti üzerine toplam 6 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Ankara 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi, kampanya döneminde Mansur Yavaş aleyhine kampanya için haftalarca gündemde tutulan Kesgin, sahte senet düzenlediği için “Resmî Belgede Sahtecilik” suçundan 4 yıl, şantajdan 1yıl 3 ay, Yavaş’ın görüntülerini izinsiz çektiği için “Özel Hayatın Gizliliğini İhlal” suçundan 1 yıl üç ay hapis cezasına mahkum etti.

ÇOCUKLARA İLİŞKİN MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜ BULUNDURMAKTAN CEZA ALMIŞTI

8’inci Ağır Ceza Mahkemesi'nden aldığı toplam 6 yıl 6 ay hapis cezası İstinaf Mahkemesi olarak Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 10. Ceza Dairesi tarafından onandı ve kesinleşti.

Necmettin Kesgin'in daha önce de “Sahte ÖSYM belgesi düzenlemek suretiyle resmî evrakta sahtecilik” suçundan 1 yıl 8 ay, geçen ay ise "çocuklara ilişkin müstehcen görüntü bulundurmaktan" 3 yıl ceza almıştı.

Odatv.com

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKŞENER'DEN ERDOĞAN'A "EVİNE GERİ DÖN" ÇAĞRISI... Yarın dananın kuyruğu kopacak. Nefesler tutuldu her şey belli olacak Emeklilere kötü haber geldi. SGK uzmanı Özgür Erdursun açıkladı Emniyetin önü bu hale geldi. Ünlü iş adamının hayvan müzesi dehşete düşürdü