Ana Sayfa
27 Nisan 2020 ( 8841 izlenme )
Reklamlar

MEB'in müdürü'nden skandal ifadeler: Gidin g.tünüzü verin

Milli Eğitim'de şube müdürü olarak görev yapan isim, Ali Erbaş'ı sahiplendiği paylaşımdan skandal ifadeler kullandı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın “salgınlara karşı mücadele” adına nikahsız beraberlikleri ve LGBT’leri hedef gösteren “hutbe”si büyük tepki çekmiş, tepkilerin öne çıkanlarından birine de Ankara Barosu imza atmıştı.

Erbaş’ın açıklamalarını “şaşkınlık” ve “ibretle” izlediklerini belirten baro açıklamasında, “Şaşkınlığımız, sesi çağlar öncesinden gelen bu şahsın, bir devlet kurumunun başında oturup söylemini kutsal sayılan değerler üzerine inşa ederek halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmesindeki kan kokan cüreti sebebiyledir” denilmişti.
 
Daha öncesinde de birçok kez benzer ifadelerle şeriat düzeni özlemini ortaya koyan Diyanet’e yönelik tepkiler artarak devam ederken, Milli Eğitim Bakanlığında şube müdürü olarak görev yapan bir ismin yaptığı paylaşım pes dedirtti.

Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Adem Soysal’un Ankara Barosu’nın ilgili açıklamasına verdiği, seviyesizlik örneği yanıt şöyle:

“89 nasil önce diyip aslında ne demek istediğinizi çok iyi biliyoruz pçler..gidin gtnzü verin evinizde kimse karışmıyor size. Bunu açık hale getirip lüt kavmi gibi herkesi yakacaksınız..kalbiniz iyice körelsin doğru yolu görmeyin. Terbiyesizler, siz kimsiniz olum açıklama yapyrsn”

Manifesto olarak skandal paylaşım üzerine Soysal’a ulaşmak üzere görüştüğümüz Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilisi, “Soysal’ın uzaktan eğitim görevi nedeniyle şu an uzaktan çalıştığını” ve daha fazla bilgi veremeyeceğini söyledi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Elden ele dolaşan muhalefet videosu BİM savaş alanına döndü... Gözaltılar var 'Karım Hamile 10 Bin Lira Ver Yoksa...' AKP’de yeni parti istifaları giderek artıyor!