Ana Sayfa
04 Eylül 2019 ( 6714 izlenme )
Reklamlar

Mehmet Alkan’dan Bahçeli’ye zehir zemberek mektup

PKK'nın 2015 yılında Şırnak'ta jandarma karakoluna yaptığı saldırıda şehit olan Yüzbaşı Ali Alkan'ın ağabeyi eski Yarbay Mehmet Alkan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye mektup gönderdi.

Mehmet Alkan, sosyal medyadan paylaştğı “Akapenin kuyrugu Bahçeli: Randevu istedim, vermedi. Mektup yazdım, cevap vermedi. Açık mektup yazdım, belki görmemiştir diye kapalı mektup yazdım. Kapı duvar misali, Boş tenekeden ses çıkıyor bundan cevap çıkmıyor...” mesajıyla birlşkte mektubun aon bölümünü de yayımladı.

Alkan’ın mektubunun son bölümünde yer alan şu ifadeler dikkat çekti:

“Velhasıl zalimlerle berabersiniz ve vebaliniz çok büyük, nefesim ve gücüm yettikçe (bu dünyada zor ama) inanıyorsanız öbür tarafta binlerce mağdurlarla elim yakanızda oalcaktır ve o gün sizin açınızdan gerçekten çetin olacaktır. Tez zamanda gerçeği görmeniz veya ölmeniz dileğiyle…”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Arda Turan'dan büyük U dönüşü: Siyasi olarak Erdoğan'la aynı düşüncede değilim Üsküdar'da İBB'nin kaçak kafe yıkımına engel! Büfenin üstüne çıkıp ulu orta zabıtaya silah çekti Nagehan Alçı'nın bile ağzının açık kaldığı açıklama. Koca profesör Yaşar Hacısalihoğlu Almanya'da benzin 1.66 Euro dedi AKP'li isim "düzelme umudu kalmadı" dedi ve istifa etti