Melih Gökçek'e Cumhuriyet Bayramı'nda Atatürk sürprizi

1373 izlenme 29 Ekim 2019
Reklamlar
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Dikmen Vadisi’nde Melih Gökçek’in evinin tam karşısındaki kedi logosunu kaldırarak Atatürk portresi yerleştirdi. Gökçek bundan sonra karşısında sürekli Atatürk’ü görecek.

ANKA'da yer alan habere göre; Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramında eski Belediye Başkanı Melih Gökçek’e Atatürk sürprizi yaptı. Gökçek’in Dikmen Vadisi’ndeki lüks evinin karşısında bulunan ve kendi döneminde Büyükşehir Belediyesi’nin logosu olarak seçtiği kedi kaldırıldı. Logonun yerine Atatürk portresi yerleştirilmesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sabahı tamamlandı. Gökçek, bundan sonra evinden baktığında karşısında sürekli Atatürk’ü görecek.

FISKİYE DE SUSUZ KALDI

Gökçek’in Dikmen Vadisindeki evi, bir süre önce de kameralarla gündeme gelmişti. Büyükşehir Belediyesi tarafından yerleştirilen kamera sistemi sökülmüştü. Gökçek’in evinin tam önünde bulunan havuzdaki dev fıskiyenin suyu da Gökçek’in istifa ettirilmesinden sonra yerine gelen Mustafa Tuna döneminde kesilmişti.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na CHP’den Mansur Yavaş’ın seçilmesinden sonra bu kez Cumhuriyet Bayramı öncesinde, Gökçek’in evinin tam karşısında bulunan kedi logosu söküldü. Çevre sakinleri kedi logosunun yerine ne yapılacağını merakla beklerken Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tam da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü çalışmalarını tamamladı. Logonun yerine Atatürk portresi yerleştirildi. Bundan sonra Melih Gökçek ve Dikmen Vadisi sakinleri evlerinden baktıklarında vadi manzarası içinde Atatürk portresini görecek.

İşte o görüntüler:

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Usta sanatçıdan acı haber! Hayatını kaybetti… Vatandaşlar “Kanal İstanbul” için harekete geçiyor ERDOĞAN'IN MALVARLIĞI İLE İLGİLİ OLAY SÖZLER! Ülkenin dört bir yanı sallandı. İki saatte 12 deprem gerçekleşti