Melih Gökçek'ten canlı yayında FETÖ itirafı! Ahmet Hakan bile şaşırdı

733 izlenme 18 Ocak 2022
Reklamlar
CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan Melih Gökçek, Mansur Yavaş'ı eleştireyim derken çok önemli bir FETÖ itirafında bulundu. Melih Gökçek'in bu açıklamasının ardından Ahmet Hakan'ın şaşkınlığı dikkat çekti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin görevden alınan eski Belediye Başkanı AKP'li Melih Gökçek, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın konuğu oldu. Melih Gökçek Mansur Yavaş'ın kendisi hakkında açtığı davaları anlatırken önemli bir itirafa bulundu.

MELİH GÖKÇEK: "GEÇMİŞTEN KALMA BOL MİKTARDA FETÖ'CÜLER VAR"

Melih Gökçek konuşması sırasında "Sadece Mansur'un idaresiyle olan bir iş değil. Benim belediyede geçmişten kalan bol miktarda FETÖ'cüler var. Onların Mansur'a yaptığı baskı var." ifadesini kullandı.

Ardından Melih Gökçek ve Ahmet Hakan arasında şu diyalog gerçekleşti:

Ahmet Hakan: Sizin dönemden kalma mı?

Gökçek: Tabii Tabii

Ahmet Hakan: Niye temizlemediniz?

Bu sırada Ahmet Hakan ve Hakan Bayrakçı şaşkınlıklarını gizleyemedi.

MELİH GÖKÇEK 15 TEMMUZ'DAN SONRA GÖREVDEYDİ

23 Ekim 2017'de Twitter'da attığı tweet ile istifa edeceğini açıkladı ve 28 Ekim 2017'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa etti.

Melih Gökçek 15 Temmuz 2016 sonrasında belediyede yer alan FETÖ'cüler hakkında ilk kez itirafta bulundu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na: İttifakı boz Fatih Altaylı'dan faiz yorumu: Madem başa dönecektik, biz bu b.ku niye yedik? Yeni Şafak yazarı AKP'yi topa tuttu 'AKP iktidarının sonu gelmiştir'